Wednesday, 26 November 2014 17:34
beggarly

Bad url encoding on level_2 links

Report Xmap bugs on this forum.

Bad url encoding on level_2 links

Postby nassoit » Thu May 15, 2008 7:48 pm

I just installed XMap and so far I like it. The problem... Any links that are 3 levels deep are not encoded correctly.
Code: Select all
<ul class="level_2">
All of the ampersands in those urls are being formatted as &amp;amp;. This results in pages with no content. All of the other higher level links work fine.

- peter
nassoit
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 2
Joined: Thu May 15, 2008 8:40 pm

Re:Bad url encoding on level_2 links

Postby unispace » Fri May 23, 2008 12:07 am

I'm having the same problem, I found out it is problem with what is returned by JROUTE($link) but not sure why is only for second level nodes or greater. If I find a solution I will post it here.

I'm running J 1.5.0, maybe this is fixed in 1.5.2??? Maybe it is problem with the format of the link passed to JROUTE

Anyway, if anyone has a solution please let me know.
unispace
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 1
Joined: Wed May 21, 2008 6:09 am

Re:Bad url encoding on level_2 links

Postby guilleva » Sun Jun 15, 2008 4:02 pm

Hi, I'm sorry about the delay on the response.

Can you please tell for which components are those links being miss encoded? Is this happening on all third level links or just for some especific extensions?

Thanks
User avatar
guilleva
Administrator
Administrator
 
Posts: 1527
Joined: Wed Sep 12, 2007 3:10 am
Location: San José, Costa Rica


Return to Bugs



Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 2 guests

cron