Sunday, 21 September 2014 10:06
beggarly

VirtueMart plugin not doing anything

Report Xmap bugs on this forum.

VirtueMart plugin not doing anything

Postby theb3s7 » Wed Jun 18, 2008 9:50 pm

Hi! I just installed a fresh Joomla 1.5.3, Xmap 1.1 and tried, in Legacy mode, to install the VirtueMart plugin.

It seemed to install successfully, I can tweak its options and publish it, but nothing actually happens in the site maps. I checked both html and xml versions.

Any suggestions?
This is the URL if you think it helps.
[url=http://tools.toxik.us/sitemap:14696ca7]http://tools.toxik.us/sitemap[/url:14696ca7]

PHP Version 5.2.3
Apache 2.0 Linux
theb3s7
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 6
Joined: Wed Jun 18, 2008 10:41 pm

Re:VirtueMart plugin not doing anything

Postby guilleva » Thu Jun 19, 2008 1:50 pm

Do you have any menu item pointing to virtuemart component?
User avatar
guilleva
Administrator
Administrator
 
Posts: 1527
Joined: Wed Sep 12, 2007 3:10 am
Location: San José, Costa Rica

Re:VirtueMart plugin not doing anything

Postby theb3s7 » Thu Jun 19, 2008 5:24 pm

No I do not. Do I have to ?

I use a Joomla module to generate a menu..

I would also like to keep it this way, I don't really want to include the component in the menu if it's possible :)


LE: Ok I included the VirtueMart component in a menu, just for a test, and it now shows the categories in the sitemap. But the products are not shown, although I selected the option "All" in the options..
Last edited by theb3s7 on Thu Jan 01, 1970 12:00 am, edited 65535 times in total.
Reason: 1
theb3s7
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 6
Joined: Wed Jun 18, 2008 10:41 pm

Re:VirtueMart plugin not doing anything

Postby theb3s7 » Sun Jun 22, 2008 8:54 am

Does anybody know why the URLs to products don't show up ?
Thank you!
theb3s7
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 6
Joined: Wed Jun 18, 2008 10:41 pm

Re:VirtueMart plugin not doing anything

Postby guilleva » Thu Jun 26, 2008 6:49 pm

Hi, which version of Virtuemart are you using?

You mean that you selected the option "Always" in the options for Virtuemar Extension?
User avatar
guilleva
Administrator
Administrator
 
Posts: 1527
Joined: Wed Sep 12, 2007 3:10 am
Location: San José, Costa Rica

Re:VirtueMart plugin not doing anything

Postby theb3s7 » Thu Jun 26, 2008 7:02 pm

Hi

I have VirtueMart 1.1.0 stable.

Yes, I selected the option "Always" for Show products, in the options of the VirtueMart extension.

Any clues what's going on?

I'm using Joomla 1.5.3, as I stated before.
theb3s7
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 6
Joined: Wed Jun 18, 2008 10:41 pm

Re:VirtueMart plugin not doing anything

Postby guilleva » Thu Jun 26, 2008 9:03 pm

Do you see any error in your php error log?

Also, please try this version of the extension
http://joomla.vargas.co.cr/downloads/cat_view/1-xmap/32-extensions-for-xmap-11--joomla-15
User avatar
guilleva
Administrator
Administrator
 
Posts: 1527
Joined: Wed Sep 12, 2007 3:10 am
Location: San José, Costa Rica

Re:VirtueMart plugin not doing anything

Postby theb3s7 » Fri Jun 27, 2008 4:10 am

Now, after I installed the 1.5 Version I do see errors:

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/administrator/components/com_virtuemart/global.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php/') in /mounted-storage/home98c/sub009/sc43617-FAYP/specialtools.ro/nou/components/com_virtuemart/virtuemart_parser.php on line 74

The XML sitemap still doesn't show products and the HTML stopped working with the above error...

http://tools.toxik.us/index.php?option=com_xmap&sitemap=1&view=xml&no_html=1 -- XML

http://tools.toxik.us/sitemap
theb3s7
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 6
Joined: Wed Jun 18, 2008 10:41 pm

Re:VirtueMart plugin not doing anything

Postby guilleva » Mon Jun 30, 2008 2:01 pm

Hi, thanks for your cooperation. I have added a fix for this issue to the extension. Can you please download it again and let me know how does it work for you?

Thanks
User avatar
guilleva
Administrator
Administrator
 
Posts: 1527
Joined: Wed Sep 12, 2007 3:10 am
Location: San José, Costa Rica

Re:VirtueMart plugin not doing anything

Postby theb3s7 » Mon Jun 30, 2008 6:36 pm

Hello!

Thank you for the support.

I have installed the new extension version 1.0.1 and the error is gone.

The sitemap works.. but still the products aren't listed neither in the HTML sitemap nor XML sitemap.

Here are the links: HTML - http://tools.toxik.us/sitemap
XML - http://tools.toxik.us/component/xmap/?&view=xml
theb3s7
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 6
Joined: Wed Jun 18, 2008 10:41 pm


Return to Bugs



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron