Saturday, 23 August 2014 13:29
beggarly

[solved] Css difference from local to distant site

Report Xmap bugs on this forum.

[solved] Css difference from local to distant site

Postby uzul » Sat Jul 05, 2008 8:05 am

Hello,


I have a weird problem with Xmap not showing same thing in local site and distant one.
On my local site (Apache-Mysql local Mac server - not Mamp)everything is just fine (see attached screen capture) and Xmap show's sitemap with my template CSS.
I uploaded the site on distant server (OVH) and everything went right but Xmap is not working the same way (see: www.baticonfort.fr and click in the bottom of the page on "plan du site").
I uninstalled Xmap and reinstalled it but still same problem. I changed the css name in preferences from xmap to sitemap, stil no change.


Anyone could help,

Thank's


Xmap_local_ok.jpg
Xmap_local_ok.jpg (34.56 KiB) Viewed 1636 times


I thought at first that this is a conflict with sh404sef so i disabled it. But the problem remains. After checking the page code, it appears that in some way Xmap changes the Links to my site's CSS and JS so the page is screwed up. I am not an expert but i think it has to do with the $live_site value.

Please help ...

[Solved]

I changed the link from "index.php?option=com_xmap&Itemid=83" to "index.php?option=com_xmap" and it works ! but i don' get the "Plan du site" tiltle anymore.

Still don't understand why on my local site the first link works fine but not on live site. Hummm...

[Solved 2]

All the problem came from an ItemID conflict. The 83 value was used twice in my database (???) so i copied the sitemap menu link who got the new ID = 127 and deletad the old one (ID = 83). And Bingo... everything is fine now. Hope this will help
Last edited by uzul on Thu Jan 01, 1970 12:00 am, edited 65535 times in total.
Reason: 1
uzul
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 1
Joined: Sat Jul 05, 2008 8:35 am

Return to Bugs



Who is online

Users browsing this forum: Google Adsense [Bot] and 2 guests