Saturday, 25 October 2014 08:52
beggarly

Error displays above sitemap

Report Xmap bugs on this forum.

Error displays above sitemap

Postby Eddie » Wed May 27, 2009 7:24 pm

I'm running a Joomla 1.5.9 website and installed the latest Xmap component (1.2.1) a week ago to create a nicely looking sitemap. However, after creating a link to view the sitemap I got this error:
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/site/httpdocs/administrator/components/com_xmap/classes/XmapSitemap.php on line 241

I have no extra plugins installed.

After some Googling and searching this forum I found someone who has had the same problem http://joomla.vargas.co.cr/forum?view=topic&f=1&t=2332&p=3734&hilit=Warning%3A+Invalid+argument+supplied+for+foreach#p3734. So, of course I tried the same and removed Xmap. Afterwards I installed it again and got the same warning statement. Then I removed it, downloaded Xmap again, tried it over and still had the exact same problem.
The last idea I had was to try all possible settings from Xmap and see if the error would disappear, but unfortunately that wasn't the case.

Now I turn myself to this forum and hope that there is someone who can give a solution to get rid of the error that is displayed. Even not having the error there would do, because besides the error the sitemap works perfectly.

Thanks in advance!
Eddie
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 2
Joined: Wed May 27, 2009 7:12 pm

Re: Error displays above sitemap

Postby null815 » Thu May 28, 2009 5:10 am

Hi,

take a look in my post here, worked for me. :)
http://joomla.vargas.co.cr/forum?view=topic&f=2&t=2365
null815
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 2
Joined: Thu May 28, 2009 4:37 am

Re: Error displays above sitemap

Postby Eddie » Thu May 28, 2009 8:40 pm

Hello null815,

Thanks a lot for your reply! I changed the "jos" part of the "jos_xmap_items" table into my prefix and it's working perfectly now.
Eddie
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 2
Joined: Wed May 27, 2009 7:12 pm

Re: Error displays above sitemap

Postby guilleva » Fri May 29, 2009 12:18 am

Hi, thanks!

This is fixed now!
User avatar
guilleva
Administrator
Administrator
 
Posts: 1527
Joined: Wed Sep 12, 2007 3:10 am
Location: San José, Costa Rica


Return to Bugs



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron