Tuesday, 29 July 2014 04:44
beggarly

XMap & sh404SEF issue

Report Xmap bugs on this forum.

XMap & sh404SEF issue

Postby neotropic » Mon Jun 22, 2009 5:42 pm

Hey there, not sure what exactly is causing this issue. But I am using Joomla 1.5.0, the most recent version of Xmap and sh404SEF 1.0.20_Beta - build_237. And I am getting some strange issues here. And only for the sitemap.html. Not the XML file.

This is for a client.
XML File: http://superiordogtraining.com/index.php?option=com_xmap&sitemap=1&view=xml
HTML: http://www.superiordogtraining.com/sitemap.html

Notice how the links are like:
http://www.superiordogtraining.com/component/content/?amp;view=article&id=46&Itemid=27 -About Us

It should be:
http://www.superiordogtraining.com/about-us.html

Also... is there a way to get the XML to display the same URLs?
For example:
Instead of : http://superiordogtraining.com/index.php?option=com_xmap&sitemap=1&view=xml
Have: http://superiordogtraining.com/sitemap.xml
(not the actual sitemap.xml but for like about us ect...)

With SEF I have tried all the settings. So maybe it is something there? I will be posting this same message on their board, if one. But had to post here if it is XMap or something I can fix in there.

Any type of modifications or hacks is not a problem if need be.
Let me know, thanks.
neotropic
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 1
Joined: Mon Jun 22, 2009 5:29 pm

Return to Bugs



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests