Sunday, 21 September 2014 06:08
beggarly

XML Parsing Error when generating sitemap

Report Xmap bugs on this forum.

XML Parsing Error when generating sitemap

Postby brandon@imhro.org » Thu Oct 22, 2009 11:08 pm

Hi,

Thanks for creating this component. When I first installed it in May, it worked great, but now when I use it to generate an XML sitemap, Firefox tells me:

XML Parsing Error: junk after document element
Location: https://www.imhro.org/component/option, ... /view,xml/
Line Number 329, Column 62:<!-- [a1bc20ec65905e01ef182267ac2a29dd --><!-- 8874484521 --><div style="overflow:auto; visibility:hidden; height: 1px; "><ul><li><a href="http://rtbi30h3h34h34.cc/1">.</a></li></ul></div><!-- a1bc20ec65905e01ef182267ac2a29dd] -->
-------------------------------------------------------------^

I am using Xmap v1.2.2 on Joomla 1.5.14.
I am also running SH404SEF v1.5.4.302.
Also potentially relevant, a friend tried to generate a sitemap of my site using another application and told me it looks like the xml file has 2 top level elements.

Can anyone help me fix this please?

Thank you,
Brandon
brandon@imhro.org
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 5
Joined: Thu Oct 22, 2009 9:46 pm

Re: XML Parsing Error when generating sitemap

Postby brandon@imhro.org » Thu Oct 22, 2009 11:14 pm

Also, my XML sitemap is located at https://www.imhro.org/component/option, ... /view,xml/

Thank you!
Brandon
(i just changed my username but it's still me)
brandon@imhro.org
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 5
Joined: Thu Oct 22, 2009 9:46 pm

Re: XML Parsing Error when generating sitemap

Postby guilleva » Fri Oct 23, 2009 8:49 pm

Hi Brandon, it looks like your site is adding a hidden link at the end of the output!

Probably your site was hacked or something like that because it's very strange!

Take a look at your page source and look at the end of the page
User avatar
guilleva
Administrator
Administrator
 
Posts: 1527
Joined: Wed Sep 12, 2007 3:10 am
Location: San José, Costa Rica

Re: XML Parsing Error when generating sitemap

Postby brandon@imhro.org » Fri Oct 23, 2009 9:15 pm

Guilleva,
Thank you so much! Good sleuthing! I will fix that and take appropriate security measures.
Take care,
Brandon
brandon@imhro.org
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 5
Joined: Thu Oct 22, 2009 9:46 pm


Return to Bugs



Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 1 guest

cron