Saturday, 26 July 2014 07:11
beggarly

News sitemap bug with xmap 1.2.5

Report Xmap bugs on this forum.

Re: News sitemap bug with xmap 1.2.5

Postby capeinfo » Sat Jan 16, 2010 8:46 am

I've just posted a new story and my News Sitempa still doesn't work. Looking at the sitemap I get the following:

XML Parsing Error: not well-formed
Location: http://capeinfo.com/index.php?option=com_xmap&sitemap=1&view=xml&news=1
Line Number 1, Column 1:

The News sitemap url is http://capeinfo.com/index.php?option=com_xmap&sitemap=1&view=xml&news=1
capeinfo
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 12
Joined: Sat Aug 01, 2009 5:25 am

Re: News sitemap bug with xmap 1.2.5

Postby miloskorac » Tue Feb 16, 2010 5:50 pm

line 3
Missing XML tag
This required tag is missing. Please add it and resubmit.

Ideas?
User avatar
miloskorac
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 18
Joined: Thu Oct 18, 2007 5:18 am

Re: News sitemap bug with xmap 1.2.5

Postby miloskorac » Tue Feb 16, 2010 6:08 pm

So why everything was Okay, and now Google webmaster is rejecting your component, and why don't you respond with a solution.

Or please make a statement that your component is not valid anymore and/or you are unable to fix it, so to search for other solutions for sitemaps.
User avatar
miloskorac
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 18
Joined: Thu Oct 18, 2007 5:18 am

Re: News sitemap bug with xmap 1.2.5

Postby guilleva » Thu Apr 15, 2010 7:07 am

Hi, I'm back again! I'm sorry about the delay on getting back to you but I've been busy with some personal issues! Now I'm trying to fix all the problems reported so far in order to release a new version of Xmap. I know it have been a long time since you wrote your problems so I will appreciate if you can tell me if you are still having issues and I will see if I can find the reason and fix it!

Thanks you all!

Best Regards,

Guillermo Vargas
User avatar
guilleva
Administrator
Administrator
 
Posts: 1527
Joined: Wed Sep 12, 2007 3:10 am
Location: San José, Costa Rica

Re: News sitemap bug with xmap 1.2.5

Postby ledgerlaw » Sat Jun 04, 2011 7:30 pm

Dear All,

Please help if you can - Xmap is working great except for GNews map which I need desperately. Here is what i get when I click the link:


This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below.

<urlset xsi:schemaLocation="http://www.sitemaps.org/schemas/sitemap/0.9 http://www.sitemaps.org/schemas/sitemap/0.9/sitemap.xsd">
</urlset>
ledgerlaw
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 2
Joined: Sat Jun 04, 2011 7:08 pm

Previous

Return to Bugs



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests

cron