Saturday, 01 November 2014 00:33
beggarly

Bug - Fatal error when using menu alias v.1.2.6

Report Xmap bugs on this forum.

Bug - Fatal error when using menu alias v.1.2.6

Postby y0ux » Fri Jan 15, 2010 6:50 pm

Hi,

I have problem with xmap, it shows a Internal Server Error page when using Xmap 1.2.6 and my menus have alias links on it.

my configuration is as follows:
Xmap 1.2.6
Joomla 1.5.15
PHP 5.2.5
MySQL 5.0.18 (if this is relevant)

check the site at www.ecoprodiverstore.com

the problem seems to happen when the menu has this structure:

First-level-item (section-blog menu link... or any article kind of link)
. Second-level-item (alias... to the one above)
. . Third-level item (article menu link)

usually I use the second level menu item for UI as it explain what the first level menu item is about

if I mark the alias links as excluded IDs in options > preferences, everything is fine... but still I have to mark all of the alias from the menus added, obviously this will not show lower level links asociated to the alias link

my solution so far... install back Xmap version 1.2.2, as this one has no problems about it

thanks in advance and good luck
y0ux
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 1
Joined: Fri Jan 15, 2010 6:36 pm

Re: Bug - Fatal error when using menu alias v.1.2.6

Postby torenvalk » Thu Jan 21, 2010 7:55 pm

Hi,

I've the similar issue and also solved it by excluding the alias menulinks. v1.2.5 doesn't have the issue so I'm now using that version.

Joomla 1.5.15
PHP 5.2.5
Template: Rockettheme
torenvalk
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 1
Joined: Thu Jan 21, 2010 7:49 pm


Return to Bugs



Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 1 guest