Thursday, 27 November 2014 01:41
beggarly

cache not working - folder empty

Report Xmap bugs on this forum.

cache not working - folder empty

Postby marcob » Tue Jun 28, 2011 7:31 am

Hi,

I have enabled the xmap cache, but the xmap folder stays empty. It seems like the cache file is not used.

Why is this?

using xmap 1.2.11, joomla 1.5. Joomla cache is off.

Kristof
marcob
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 8
Joined: Tue Jun 28, 2011 7:26 am

Re: cache not working - folder empty

Postby marcob » Tue Aug 09, 2011 11:46 am

hi,

Sorry for bumping but could someone please respond to this question?

Thanks
marcob
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 8
Joined: Tue Jun 28, 2011 7:26 am

Re: cache not working - folder empty

Postby FHA Training » Wed Aug 10, 2011 1:21 am

I am also having this problem, has anyone figured out a solution yet?
FHA Training
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 2
Joined: Thu Jun 30, 2011 9:52 pm

Re: cache not working - folder empty

Postby marcob » Thu Sep 08, 2011 2:11 pm

bump
marcob
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 8
Joined: Tue Jun 28, 2011 7:26 am

Re: cache not working - folder empty

Postby kfci » Tue Nov 15, 2011 10:16 am

I seemarcob bumped this problem back in september. Has this problem been resolved. I am refering to version 1.2.14 for J1.5.

This is rather a priority as the larger a sitemap gets the longer it takes to generate and without caching the sitemap has to regenerate EVERY time.

Surely this is not a major problem to fix?!
kfci
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 1
Joined: Tue Nov 15, 2011 10:12 am

Re: cache not working - folder empty

Postby guilleva » Fri Nov 25, 2011 11:37 pm

Hi, what cache folder are you talking about? Latests versions of Xmap are using Joomla's cache folder to store the sitemap instead of the one in the component's folder.

Make sure that your cache folder is writable by the web user.

Regards,

Guillermo
User avatar
guilleva
Administrator
Administrator
 
Posts: 1527
Joined: Wed Sep 12, 2007 3:10 am
Location: San José, Costa Rica


Return to Bugs



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest