Monday, 22 December 2014 14:13
beggarly

undefined method XmapModelSitemap::setDefault()

Report Xmap bugs on this forum.

undefined method XmapModelSitemap::setDefault()

Postby SkySurfer » Tue Jul 26, 2011 11:48 am

Hi,

I created two Sitemaps and tried to change the default sitemap this ends up in this message:

( ! ) Fatal error: Call to undefined method XmapModelSitemap::setDefault() in D:\xampp\htdocs\ite-neu\jupgrade\administrator\components\com_xmap\controllers\sitemaps.php on line 136
Call Stack
# Time Memory Function Location
1 0.0094 356600 {main}( ) ..\index.php:0
2 0.1010 5404912 JAdministrator->dispatch( ??? ) ..\index.php:47
3 0.1046 5791400 JComponentHelper::renderComponent( ???, ??? ) ..\application.php:153
4 0.1106 5855704 require_once( 'D:\xampp\htdocs\ite-neu\jupgrade\administrator\components\com_xmap\xmap.php' ) ..\helper.php:156
5 0.1199 6988472 JController->execute( ??? ) ..\xmap.php:22
6 0.1199 6988528 XmapControllerSitemaps->setDefault( ) ..\controller.php:679


I'm using Joomla 1.7 with XMap 2.0 2011-04-10
SkySurfer
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 1
Joined: Tue Jul 26, 2011 11:41 am

Re: undefined method XmapModelSitemap::setDefault()

Postby bigscoop » Tue Jul 26, 2011 12:14 pm

The same error.
Logs:
Code: Select all
[Tue Jul 26 13:53:09 2011] [error] [client 127.0.0.1] PHP Fatal error:  Call to undefined method XmapModelSitemap::setDefault() in /home/dima/workspace_funkylife/joomla/administrator/components/com_xmap/controllers/sitemaps.php on line 136, referer: http://joomla.localhost/administrator/index.php?option=com_xmap&view=sitemaps
[Tue Jul 26 13:53:26 2011] [error] [client 127.0.0.1] PHP Fatal error:  Call to undefined method XmapModelSitemap::setDefault() in /home/dima/workspace_funkylife/joomla/administrator/components/com_xmap/controllers/sitemaps.php on line 136, referer: http://joomla.localhost/administrator/index.php?option=com_xmap


Joomla 1.7.0, Xmap-2.0 released 2011-07-20 01:00:00
bigscoop
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 1
Joined: Tue Jul 26, 2011 12:11 pm

Re: undefined method XmapModelSitemap::setDefault()

Postby guilleva » Tue Aug 09, 2011 12:02 am

Hi, thanks for reporting me this, I have fixed it and it should be available in the next release coming out very soon.

Thanks again,

Guillermo
User avatar
guilleva
Administrator
Administrator
 
Posts: 1527
Joined: Wed Sep 12, 2007 3:10 am
Location: San José, Costa Rica


Return to Bugs



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest