Thursday, 31 July 2014 13:38
beggarly

XMAP does not allow more than one sitemap (multilingual)

Report Xmap bugs on this forum.

XMAP does not allow more than one sitemap (multilingual)

Postby PieterG » Mon Sep 05, 2011 8:52 am

It appears that when creating more than one sitemap as XML file.

2 menus are created; one in Dutch with Dutch menu items, one in English with English menu items.
The language switcher is published and of we go...

XMAP is installed, two sitemaps have been created. One with the English menu checked and one with the Dutch menu checked.

It appears that only the sitemap whis has been created the last has got a XML file with the entries... the first created xml sitemap is empty.

This only appears in the XML sitemaps, the HTML sitemaps are OK.
Attachments
XMAP-bug.jpg
XML file number of items stay empty...
PieterG
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 5
Joined: Mon Sep 05, 2011 8:35 am

Re: XMAP does not allow more than one sitemap (multilingual)

Postby PieterG » Tue Sep 13, 2011 7:26 pm

Bump
PieterG
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 5
Joined: Mon Sep 05, 2011 8:35 am

Re: XMAP does not allow more than one sitemap (multilingual)

Postby PieterG » Fri Sep 30, 2011 9:35 pm

bump again.......

anybody home?
PieterG
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 5
Joined: Mon Sep 05, 2011 8:35 am

Re: XMAP does not allow more than one sitemap (multilingual)

Postby PieterG » Fri Oct 07, 2011 9:50 am

My first message was about a month ago
This is the third Bump

When is there going to be any reaction? Just a reaction that the bug is acknowledged and worked on would already be very nice.

A solution to the problem would be better, but some 'sign' there's someone alive at the other end of the line would be a good thing.
PieterG
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 5
Joined: Mon Sep 05, 2011 8:35 am

Re: XMAP does not allow more than one sitemap (multilingual)

Postby ignite-gr » Sun Nov 13, 2011 7:13 pm

bump from me too...

Joomla 1.6/1.7 has 'multilanguage' support in one of its strong advantages.
ignite-gr
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 8
Joined: Tue Oct 26, 2010 10:51 am

Re: XMAP does not allow more than one sitemap (multilingual)

Postby guilleva » Fri Nov 25, 2011 11:49 pm

Hi,

Joomla redirect the user to the default language if the language is no specified in the url (using the default language switcher settings). So, back to xmap's backend, if you take a closer look to the XML URL's of both sitemaps, you will see that none of them have the language param/indicator in the url, and the only difference is the sitemap ID. Xmap uses the current language to filter the urls displayed.

When viewing your sitemap, make sure that the url in your browser's address bar have the correct language for each sitemap and submit it with that url to the spiders.

I guess that your issue is because you are visiting your Dutch sitemap after being redirect automatically to the english version of your site by Joomla's language filter plugin.
User avatar
guilleva
Administrator
Administrator
 
Posts: 1527
Joined: Wed Sep 12, 2007 3:10 am
Location: San José, Costa Rica


Return to Bugs



Who is online

Users browsing this forum: Alexa [Bot], Bing [Bot], Google [Bot] and 1 guest