Monday, 22 December 2014 12:06
beggarly

J3 - 500 error

Report Xmap bugs on this forum.

J3 - 500 error

Postby landed » Fri Nov 16, 2012 4:40 pm

I added just the content plugin to my new j3 install and JHtmlBehavior::mootools not found is the error on this test url

http://utila-diving.com/j3/site-map

I am not sure if this is joomla or xmap ?

Is this an issue for anyone else yet ?
<a href="http://landed.at/caribbean/cuba">Cuba Backpacking</a> Guide and other amazing destinations.
landed
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 5
Joined: Tue Aug 07, 2012 1:55 pm

Re: J3 - 500 error

Postby fabkai » Mon Dec 03, 2012 2:42 pm

Hi all,
I have the same problem: 500 - JHtmlBehavior::mootools not found.
@landed: It looks as if it would work for you. What did you do?
fabkai
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 2
Joined: Mon Dec 03, 2012 2:38 pm

Re: J3 - 500 error

Postby fabkai » Wed Dec 05, 2012 12:12 pm

Hi all,

I have found a solution:
You have to change in line 18: (components\com_xmap\views\html\tmpl\defaults.php) JHTML::_('behavior.mootools'); in JHtml::_('behavior.framework'); and in line 20: JUtility::getToken() to JSession::getFormToken().

Now everything works fine.
fabkai
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 2
Joined: Mon Dec 03, 2012 2:38 pm


Return to Bugs



Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 2 guests

cron