Saturday, 29 November 2014 06:17
beggarly

DOCman plugin will not function on DOCman RC2

Report Xmap bugs on this forum.

Re:DOCman plugin will not function on DOCman RC2

Postby guilleva » Thu Mar 20, 2008 4:31 am

Hi, if you are having this problem with your modules, then maybe isn't because of Xmap, have your tried upgrading your docman modules?
User avatar
guilleva
Administrator
Administrator
 
Posts: 1527
Joined: Wed Sep 12, 2007 3:10 am
Location: San José, Costa Rica

Re:DOCman plugin will not function on DOCman RC2

Postby guachiman » Thu Mar 20, 2008 4:35 am

Hi Guilleva,

yes, all docman modules are the latest version (1.4.0.rc2). Actually I'm only using docman_lister and a custom one I programmed, but I have that one off until I fix this problem.
User avatar
guachiman
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 7
Joined: Wed Mar 19, 2008 7:10 am

Re:DOCman plugin will not function on DOCman RC2

Postby guachiman » Thu Mar 20, 2008 4:42 am

Guilleva, you just gave me an idea: I uninstalled completely Xmap, and guess what? the problem persists. So it's obviously a Docman issue. I just thought that it was an interaction issue, because when I did a search for this particular error, I landed on some threads discussing a conflict between Xmap and Docman.

Sorry for the confusion.
User avatar
guachiman
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 7
Joined: Wed Mar 19, 2008 7:10 am

Re:DOCman plugin will not function on DOCman RC2

Postby guilleva » Thu Mar 20, 2008 4:48 am

No problem Guachi!

Maybe you can try disabling all your docman plugins and then enable one by one to see when the error happens again!

If you find the problem please feel free to post it here, maybe it would help to someone else!
User avatar
guilleva
Administrator
Administrator
 
Posts: 1527
Joined: Wed Sep 12, 2007 3:10 am
Location: San José, Costa Rica

Previous

Return to Bugs



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest