Friday, 18 April 2014 05:30
beggarly

Installs fine, but nothing works

Report Xmap bugs on this forum.

Installs fine, but nothing works

Postby jopie100 » Fri Feb 29, 2008 12:27 am

Hi,

Whenever I use an Xmap button in the backend, it says "Loading" and nothing happens.

I've already tried [url=http://joomla.vargas.co.cr/Forum?func=view&id=542&catid=2#542:bb80a49e]the hints in this thread[/url:bb80a49e], but no success.

I'm accessing the backend via a www url, which was also suggested.

Any ideas?


PHP built On: Linux srv79 2.6.18-6-vserver-amd64 #1 SMP Sun Feb 10 17:55:04 UTC 2008 x86_64
Database Version: 5.0.32-Debian_7etch5-log
PHP Version: 4.4.8
Web Server: Apache
WebServer to PHP interface: cgi-fcgi
Joomla! Version: Joomla! 1.0.13 Stable [ Sunglow ] 21 July 2007 16:00 UTC
User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 2.0.50727)
jopie100
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 4
Joined: Fri Feb 29, 2008 12:10 am

Re:Installs fine, but nothing works

Postby guilleva » Fri Feb 29, 2008 1:49 am

Hi, which version of Xmap are you using?
User avatar
guilleva
Administrator
Administrator
 
Posts: 1527
Joined: Wed Sep 12, 2007 3:10 am
Location: San José, Costa Rica

Re:Installs fine, but nothing works

Postby jopie100 » Fri Feb 29, 2008 2:36 am

Hi Guilleva,

I'm using 1.0.4

Johannes
jopie100
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 4
Joined: Fri Feb 29, 2008 12:10 am

Re:Installs fine, but nothing works

Postby webadmin@humimeter.com » Tue Mar 04, 2008 10:18 am

Griaß eich!

I have the same problem with IE7, but with Firefox 2.0.0.12 it works.
But it worked with IE7, before i changed the site to UTF-8 charset.

Maybe it´s a useful hint to solve the problem.

Greetings from Austria!
Andreas
webadmin@humimeter.com
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 2
Joined: Tue Mar 04, 2008 10:02 am

Re:Installs fine, but nothing works

Postby guilleva » Tue Mar 04, 2008 2:17 pm

Hi Andreas, hanks for the hint

Are you having the problem with another language than english?

jopie100, can you check if it works under Firefox? Do you get an error on your javascript error console related to xmap?

Thanks to both for your help!
User avatar
guilleva
Administrator
Administrator
 
Posts: 1527
Joined: Wed Sep 12, 2007 3:10 am
Location: San José, Costa Rica

Re:Installs fine, but nothing works

Postby jopie100 » Tue Mar 04, 2008 3:35 pm

Hey Andreas and Guilliva,

Thanx for the hint, it works excellent in FF. I didnt get any errors in the console.

Thanx!! :)

There might be an explanation though, I run PHP4 (one.com) because I had trouble installing components. I might switch back and see if it works better in PHP5 with IE7 (safe mode though).

In IE7, I also have a content editing problem so hopefully that will hit it...

Johannes
Last edited by jopie100 on Thu Jan 01, 1970 12:00 am, edited 65535 times in total.
Reason: 1
jopie100
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 4
Joined: Fri Feb 29, 2008 12:10 am

Re:Installs fine, but nothing works

Postby jopie100 » Tue Mar 04, 2008 3:58 pm

jopie100 wrote:There might be an explanation though, I run PHP4 (one.com) because I had trouble installing components. I might switch back and see if it works better in PHP5 with IE7 (safe mode though).

In IE7, I also have a content editing problem so hopefully that will hit it...
Johannes


Doesn't make a difference...
jopie100
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 4
Joined: Fri Feb 29, 2008 12:10 am

Re:Installs fine, but nothing works

Postby webadmin@humimeter.com » Wed Mar 05, 2008 8:59 am

guilleva wrote:Hi Andreas, hanks for the hint

Are you having the problem with another language than english?
...


Backend language is german.
But it also happens with english and french and italian.

Andreas
webadmin@humimeter.com
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 2
Joined: Tue Mar 04, 2008 10:02 am

Re:Installs fine, but nothing works

Postby guilleva » Wed Mar 05, 2008 2:42 pm

Hi Thanks everybody for your feedback, I'm going to check it with IE7 on others machines to see if I can find the problem. I'll let you know as soon as I get any solution for this!
User avatar
guilleva
Administrator
Administrator
 
Posts: 1527
Joined: Wed Sep 12, 2007 3:10 am
Location: San José, Costa Rica

Re:Installs fine, but nothing works

Postby e_labranche » Sun Apr 06, 2008 10:38 pm

Hi !

I seem to be the same problems with my xmap. I just installed the new 1.1 version for joomla 1.5 and all worked fine until wanting to use it. Like some users here, I just get a "loading" popup (right hand side) when changing some parametters, and nothing happens?

I was wondering if the server permissions might have to do something with this. But even if I run a chmod 777 on the xmap component folders(for both admin and users) I still can't get it to run correctly?

I thought that this might be a mysql issue, but when looking at the tables, xmap was able to write its tables.

Any clues? Any help appreciated.
e_labranche
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 2
Joined: Sun Apr 06, 2008 11:19 pm

Next

Return to Bugs



Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest

cron