Wednesday, 23 July 2014 04:01
beggarly

[SOLVED] Can't get it to work

Report Xmap bugs on this forum.

[SOLVED] Can't get it to work

Postby Fideri » Sun Sep 23, 2007 5:38 am

It has installed OK, but I can't create new sitemap or change configuration settings. It says "Loading" for ever. For example when I click on "Preferences", it says "Loading preferences" but nothing happens. I have tried with both Firefox 2 and IE7. IE7 shows an "access denied" error.
I can email you a temp pw if you would like to check.
Thanks.
Last edited by Fideri on Thu Jan 01, 1970 12:00 am, edited 65535 times in total.
Reason: 1
Fideri
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 11
Joined: Sun Sep 23, 2007 3:34 am

Re:Can't get it to work

Postby guilleva » Sun Sep 23, 2007 9:21 am

Hi Fideri, thank you! Yes, please send me a password I can check.

Thanks for your help.
User avatar
guilleva
Administrator
Administrator
 
Posts: 1527
Joined: Wed Sep 12, 2007 3:10 am
Location: San José, Costa Rica

Re:Can't get it to work

Postby guilleva » Sun Sep 23, 2007 3:38 pm

Greetings Fideri! I have identified the problem in your case. This is because you have your in your Joomla's configuration the domain name as http://www.domain.com and you enter to your site without the "www".

The browsers, for security reasons, are blocking the AJAX request from your site without "www" to your site with "www".


Try accessing to the full path (with "www") and that should work. I'm going to work in a fix for this.

Thanks for your trust and your help!

If you don't need more help, you can change the password now! Thanks again!
Last edited by guilleva on Thu Jan 01, 1970 12:00 am, edited 65535 times in total.
Reason: 1
User avatar
guilleva
Administrator
Administrator
 
Posts: 1527
Joined: Wed Sep 12, 2007 3:10 am
Location: San José, Costa Rica

Re:Can't get it to work

Postby Fideri » Sun Sep 23, 2007 9:49 pm

Thanks Admin for your prompt response. It works when I do as you have proposed. Good work.
Fideri
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 11
Joined: Sun Sep 23, 2007 3:34 am


Return to Bugs



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests