Monday, 22 December 2014 17:46
beggarly

Menu titles don't show up

An open forum for opinions and general questions

Menu titles don't show up

Postby Yarns » Fri Jan 30, 2009 1:55 am

Hi All :)

Somehow I can't manage to make the menutitles show up on the sitemap. The option to display them is activated, both menus are displayed nicely in two columns. So everything is fine - except of the menu's names which I'm missing.

Am I overseeing something or is this a known issue?

Apart from that: great component! :)

Many thanks for your hints,
Matthias
Yarns
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 4
Joined: Thu Jan 29, 2009 10:38 pm

Re: Menu titles don't show up

Postby guilleva » Sun Feb 15, 2009 4:32 pm

Hi Matthias, I couldn't reproduce your problem. Are you still having this problem?

Which versions of Joomla & Xmap are you using?
User avatar
guilleva
Administrator
Administrator
 
Posts: 1527
Joined: Wed Sep 12, 2007 3:10 am
Location: San José, Costa Rica

Re: Menu titles don't show up

Postby Yarns » Sun Feb 15, 2009 4:45 pm

Yep, problem still persists.

Using the latest versions of Joomla (1.5.9) and XMap.
Yarns
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 4
Joined: Thu Jan 29, 2009 10:38 pm

Re: Menu titles don't show up

Postby guilleva » Sun Feb 15, 2009 10:19 pm

Hi, can you please provide me with the link to your site map? If you don't have a problem with that, you can post it here or send me a pm!

Thanks!
User avatar
guilleva
Administrator
Administrator
 
Posts: 1527
Joined: Wed Sep 12, 2007 3:10 am
Location: San José, Costa Rica

Re: Menu titles don't show up

Postby Yarns » Mon Feb 16, 2009 8:48 am

Yarns
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 4
Joined: Thu Jan 29, 2009 10:38 pm

Re: Menu titles don't show up

Postby susanspy » Thu Feb 26, 2009 1:11 pm

Hello all,

I too have the same issue I can't manage to make the menutitles show up on the sitemap, i am not sure what the problem is but i am having the same issue option to display them is activated, but here of the menu's names which I'm missing, any idea on why this is happening? :o

Cheers!!!
susanspy
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 3
Joined: Thu Feb 26, 2009 1:03 pm

Re: Menu titles don't show up

Postby guilleva » Thu Feb 26, 2009 5:09 pm

I think I have found what the problem is! I guess you are not using the mainmenu module to show your menus right?

Are you using a third party module?
User avatar
guilleva
Administrator
Administrator
 
Posts: 1527
Joined: Wed Sep 12, 2007 3:10 am
Location: San José, Costa Rica

Re: Menu titles don't show up

Postby Yarns » Thu Feb 26, 2009 5:19 pm

Yep, you're right! I'm using SWMenuPro.

Any chance you'll find a way to fix it? Would be great....

Many thanks for your kind help,
Yarns
Yarns
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 4
Joined: Thu Jan 29, 2009 10:38 pm


Return to General



Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest

cron