Sunday, 21 September 2014 00:06
beggarly

Google hate me when i submit the xml?

An open forum for opinions and general questions

Google hate me when i submit the xml?

Postby prankster » Tue Jan 17, 2012 3:51 pm

Hallo folks
nice 2 see u again!
I've installed Xmap 2.2 on J1.7.3 and when I submitted the xml to google it gave me these warnings:

Warnings 7
Invalid XML tag
This tag was not recognized. Please fix it and resubmit.
Parent tag: url
Tag: uid
Problem detected on: Jan 17, 2012
Warnings 8
Invalid XML tag
This tag was not recognized. Please fix it and resubmit.
Parent tag: url
Tag: itemid
Problem detected on: Jan 17, 2012
Warnings 14
Invalid XML tag
This tag was not recognized. Please fix it and resubmit.
Parent tag: url
Tag: uid
Problem detected on: Jan 17, 2012
Warnings 15
Invalid XML tag
This tag was not recognized. Please fix it and resubmit.
Parent tag: url
Tag: itemid
Problem detected on: Jan 17, 2012
Warnings 21
Invalid XML tag
This tag was not recognized. Please fix it and resubmit.
Parent tag: url
Tag: uid
Problem detected on: Jan 17, 2012
Warnings 22
Invalid XML tag
This tag was not recognized. Please fix it and resubmit.
Parent tag: url
Tag: itemid
Problem detected on: Jan 17, 2012
"Warnings 29
Invalid XML tag
This tag was not recognized. Please fix it and resubmit.
Parent tag: url
Tag: uid
Problem detected on: Jan 17, 2012
Warnings 30
Invalid XML tag
This tag was not recognized. Please fix it and resubmit.
Parent tag: url
Tag: itemid
Problem detected on: Jan 17, 2012
Warnings 37
Invalid XML tag
This tag was not recognized. Please fix it and resubmit.
Parent tag: url
Tag: uid
Problem detected on: Jan 17, 2012
Warnings 38
Invalid XML tag
This tag was not recognized. Please fix it and resubmit.
Parent tag: url
Tag: itemid
Problem detected on: Jan 17, 2012
Warnings 45
Invalid XML tag
This tag was not recognized. Please fix it and resubmit.
Parent tag: url
Tag: uid
Problem detected on: Jan 17, 2012
Warnings 46
Invalid XML tag
This tag was not recognized. Please fix it and resubmit.
Parent tag: url
Tag: itemid
Problem detected on: Jan 17, 2012

Someone can explain me what does it mean and if I can fix it?
(I know, a dog can speak a better english :D )
Thx Thx thx
prankster
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 9
Joined: Tue Jun 23, 2009 12:24 pm

Re: Google hate me when i submit the xml?

Postby prankster » Wed Jan 18, 2012 2:04 pm

of course also a link to another topic could be useful!
thx ahain
prankster
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 9
Joined: Tue Jun 23, 2009 12:24 pm

Re: Google hate me when i submit the xml?

Postby Leandro » Sat Feb 11, 2012 4:38 am

Have you find the solution to this problem im having the same issue and cant find a solutioN! i will really apreaciatte your reply what ever it would be! thank you
Leandro
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 12
Joined: Fri Nov 18, 2011 1:15 am

Re: Google hate me when i submit the xml?

Postby prankster » Sat Feb 11, 2012 4:20 pm

Sorry Leandro I didn't!!!
It' strange cos I've xmap perfectly workin on other different sites.
I think the prob could be a third part extension I use but I'm not so sure of course.
Do u use other extensions on your site? If yes which?
If u got some news please reply to this!
Good luck
(Leandro is an italian name, isnt'it?)
prankster
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 9
Joined: Tue Jun 23, 2009 12:24 pm

Re: Google hate me when i submit the xml?

Postby Leandro » Tue Feb 14, 2012 7:59 am

Hello thank you for replying. Im am from Argentina, i guess yes my name is from europe since my parents are from portugal and spain. :)

REgarding the xmap, i did not find a solution, i wrote to mr, vargas but i didn not get any reply yet...
I even offered money for help but still nothing...
I am still on the look for a solution for this problem or another good extension that i can use...
i have this extension working fine in another site... but it doesnt want to work in this one

i did created a httaccess forwarding so you can see my site map here http://www.co-production.net/sitemap.xml

but still google is showing "invalid xml tags" when i submit the sitemap in google webmaster tools...

what did you do? did you find another extension?

thank you
Leandro
Leandro
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 12
Joined: Fri Nov 18, 2011 1:15 am

Re: Google hate me when i submit the xml?

Postby Mindriot » Mon Feb 20, 2012 11:08 am

Im also having this issue on some sites. Im still looking into it, one possibility is sef components interfering, Ive seen this happen in past versions of xmap, try turning sef components off for xmap.

Ive had problems like this in the past with older joomla and sh404sef versions, for xmap on joomla 1.5 there was a sh404sef plugin for xmap but nothing like that seems to exist yet for joomla 1.7+ and newer versions of xmap.

Sadly there seems little or no concern about supporting xmap on these forums. There currently isnt much alternative either, there are a couple of components you can use to manually build static sitemaps, and good though they are they can put a heavy load on your site/server when generating and require very lengthy timeout setings if you have a big site.
Mindriot
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 13
Joined: Fri Feb 10, 2012 2:21 pm

Re: Google hate me when i submit the xml?

Postby Mindriot » Mon Feb 20, 2012 11:47 am

On further investigation it seems Im wrong this time, this error Ive tracked on one site relates to Jomsocial, either Jomsocial itself or the jomsocial plugin Ive got for sh404sef, found this in the xml :

<b>Warning</b>: Invalid argument supplied for foreach() in <b>/path/to/plugins/xmap/com_community/com_community.php</b> on line <b>597</b><br />
Mindriot
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 13
Joined: Fri Feb 10, 2012 2:21 pm

Re: Google hate me when i submit the xml?

Postby Mindriot » Wed Feb 29, 2012 4:09 pm

Well I talked to jomsocial support and they seem to be of the opinion its down to the JS_XMAP plugin author LatitudWEB

I posted about it here :

http://joomlaextensions.latitudweb.com/forum/11-installation-a-configuration/1183-re-xml-errors-in-sitemap-being-reported-by-google.html#1185

If Im lucky someone might actually bother to respond.
Mindriot
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 13
Joined: Fri Feb 10, 2012 2:21 pm

Re: Google hate me when i submit the xml?

Postby Leandro » Wed Apr 25, 2012 9:37 pm

ok guys thank you for your reply's , now i went to the forum

http://joomlaextensions.latitudweb.com/forum/11-installation-a-configuration/1183-re-xml-errors-in-sitemap-being-reported-by-google.html#1185

and saw someone managed to solve this issue... I didnt try it yet, but did you guys tried it?

please advise, thank you!
Leandro
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 12
Joined: Fri Nov 18, 2011 1:15 am

Re: Google hate me when i submit the xml?

Postby Mindriot » Wed Apr 25, 2012 10:30 pm

Ive had mixed results but it worked on some sites.

If the authors of js_xmap would get their thumb out of their ass and treat their support forum with some respect none of us would be experiencing this problem.
Mindriot
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 13
Joined: Fri Feb 10, 2012 2:21 pm

Next

Return to General



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest