Tuesday, 22 July 2014 21:45
beggarly

Can't play MP3s - 'wrong playlist format'

zOOm Media Gallery for Joomla 1.5

Can't play MP3s - 'wrong playlist format'

Postby Elioclya » Tue Mar 24, 2009 3:35 pm

I've uploaded a number of MP3s to my gallery here but when I try to play them the player appears with the error 'wrong playlist format - 0% loaded'.

Can anyone suggest a way to fix this please? Thanks in advance.
Elioclya
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 4
Joined: Tue Mar 03, 2009 11:33 am

Re: Can't play MP3s - 'wrong playlist format'

Postby kloeppy » Fri Apr 24, 2009 10:33 pm

Hi,

i have the same problem. Could it be that there is a mistake in the playlist.php in combination with jommla 1.5 ? Please help us. Thank you.
kloeppy
Junior Boarder
Junior Boarder
 
Posts: 23
Joined: Fri Apr 24, 2009 10:32 pm

Re: Can't play MP3s - 'wrong playlist format'

Postby guilleva » Mon Apr 27, 2009 3:55 pm

Hi, I have created a patch for this. Please download the attached file and unzip it or upload its contents to the directory /components/com_zoom/
Attachments
playlist_patch.zip
Patch for audio files playlist
(11.18 KiB) Downloaded 565 times
User avatar
guilleva
Administrator
Administrator
 
Posts: 1527
Joined: Wed Sep 12, 2007 3:10 am
Location: San José, Costa Rica

Re: Can't play MP3s - 'wrong playlist format'

Postby kloeppy » Mon Apr 27, 2009 4:23 pm

Hi guilleva,

cant say how thankful i am. it works great. Thank you very very much...
kloeppy
Junior Boarder
Junior Boarder
 
Posts: 23
Joined: Fri Apr 24, 2009 10:32 pm


Return to zOOm



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron