Thursday, 31 July 2014 01:23
beggarly

mod_zoomlatestcomments not linking to correct pics

zOOm Media Gallery for Joomla 1.5

mod_zoomlatestcomments not linking to correct pics

Postby bytebandit01 » Mon Apr 13, 2009 7:26 am

has anyone encountered problem with zoom latest comments module in joomla 1.5?

some links to the commented pics are not the link to the pic? though the comments and the filename are correct, it is just with the links that are sometimes incorrect.
bytebandit01
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 5
Joined: Fri Sep 12, 2008 8:58 am

Re: mod_zoomlatestcomments not linking to correct pics

Postby lala » Mon Apr 13, 2009 8:19 am

Same issue here on my end! Module installation is fine - but nothing links to the picture or gallery .... without the direct link to the picture or gallery this module is useless ...

By the way .... GREAT NEW ZOOM GALLERY. It is the ONLY Gallery that works without bugs on my Jommla 1.5 site. Congratulations (Java-upload in Front-end and Back-end is a great feature!!)

Hope somebody can help/update the module ...
lala
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 3
Joined: Mon Apr 13, 2009 8:16 am

Re: mod_zoomlatestcomments not linking to correct pics

Postby guilleva » Mon Apr 27, 2009 4:22 pm

Hi, please try this version of the module and let me know if that fixes the problem you are having!

Thanks!
Attachments
mod_zoomlastcomments-test.zip
(4.65 KiB) Downloaded 517 times
User avatar
guilleva
Administrator
Administrator
 
Posts: 1527
Joined: Wed Sep 12, 2007 3:10 am
Location: San José, Costa Rica

Re: mod_zoomlatestcomments not linking to correct pics

Postby lala » Fri May 01, 2009 12:28 pm

Hi. YES! This version works for me ! I can click the links and get directly to the appropriate picture. Great - this really helps to make the zoom gallery much more interactive. Again. A great tool. Problem solved. Lala
lala
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 3
Joined: Mon Apr 13, 2009 8:16 am

Re: mod_zoomlatestcomments not linking to correct pics

Postby lala » Fri May 01, 2009 1:09 pm

There is still an issue unfortunately - have a look at my site: hofklf.ch
Whet I click on a link, it doesn't forward me to the photo. It works for comments I have created BEFORE I uploaded the new test-module ..... any idea ??
lala
lala
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 3
Joined: Mon Apr 13, 2009 8:16 am

Re: mod_zoomlatestcomments not linking to correct pics

Postby guilleva » Fri May 01, 2009 1:47 pm

Thanks lala but I don't see where is the module published in your site!

Does it happens when you are logged in as Super Administrator, not logged in or in both cases?

Thanks!
User avatar
guilleva
Administrator
Administrator
 
Posts: 1527
Joined: Wed Sep 12, 2007 3:10 am
Location: San José, Costa Rica

Re: mod_zoomlatestcomments not linking to correct pics

Postby bytebandit01 » Wed May 06, 2009 1:11 pm

guilleva wrote:Hi, please try this version of the module and let me know if that fixes the problem you are having!

Thanks!


hi.. thank you so much for the quick support..

i tried using this module but it is still the same..

i'm quite confused why the filename was correct and even the corresponding comment to the file is correct.. but it's just that some of the links does not point to the exact image given the correct filename and correct comment displayed in the module..
bytebandit01
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 5
Joined: Fri Sep 12, 2008 8:58 am


Return to zOOm



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron