Thursday, 28 August 2014 01:19
beggarly

newbie question

An open forum for opinions and general questions

Re:newbie question

Postby chus » Mon Sep 24, 2007 2:36 pm

Marshall, It seems like your top menu is missing an Item such as "Table - content category" or "content-section", because those are the kind of items the sitemap needs in order to expand. If it is so, first thing, try creating such a new Item in your topmenu.
User avatar
chus
Administrator
Administrator
 
Posts: 455
Joined: Thu Sep 13, 2007 2:21 am
Location: Costa Rica

Re:newbie question

Postby Marshall » Mon Sep 24, 2007 6:28 pm

yes right it didnt have & i just created one
but still same thing with my Sitemap :/
Marshall
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 17
Joined: Mon Sep 24, 2007 4:08 am

Re:newbie question

Postby guilleva » Mon Sep 24, 2007 6:47 pm

Hi, your category is expanded! I can see three item under "Sitemap".
What you mean with the same thing with your sitemap?
User avatar
guilleva
Administrator
Administrator
 
Posts: 1527
Joined: Wed Sep 12, 2007 3:10 am
Location: San José, Costa Rica

Re:newbie question

Postby Marshall » Mon Sep 24, 2007 10:37 pm

i really have both enabled i double checked
tell me a way to pm u a pass to make sure ur self if u want :)
Marshall
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 17
Joined: Mon Sep 24, 2007 4:08 am

Re:newbie question

Postby guilleva » Mon Sep 24, 2007 11:23 pm

Hi Marshall, I have just installed enabled the option for PMs! Thanks!
User avatar
guilleva
Administrator
Administrator
 
Posts: 1527
Joined: Wed Sep 12, 2007 3:10 am
Location: San José, Costa Rica

Re:newbie question

Postby Marshall » Mon Sep 24, 2007 11:41 pm

man ur great :)
thanks for ur help & care
Marshall
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 17
Joined: Mon Sep 24, 2007 4:08 am

Re:newbie question

Postby guilleva » Mon Sep 24, 2007 11:55 pm

Thanks Marshall,
When I try to get into the Xmap component, I get this message:
You are not authorised to view this resource

But, what I can see, I think you have disabled several items of your menu on Xmap and thats why those are not displayed on the sitemap.

In the top menu you have a itemp called Sitemap linked to a section but this is not displayed on your sitemap maybe for the same reason of the others: this item is excluded on the preferences of the sitemap. Is that true?
User avatar
guilleva
Administrator
Administrator
 
Posts: 1527
Joined: Wed Sep 12, 2007 3:10 am
Location: San José, Costa Rica

Re:newbie question

Postby Marshall » Tue Sep 25, 2007 12:00 am

sorry check now if u can access or not
Marshall
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 17
Joined: Mon Sep 24, 2007 4:08 am

Re:newbie question

Postby guilleva » Tue Sep 25, 2007 1:29 am

Thanks again Marshall, now I can see what you mean!! The problem is the following:

When there is a separator menu as a parent of other menus, then this is not expanded on the sitemap. You have found a bug, thanks for your help and cooperation on this. Attached you can download a fix for this. Replace the file /components/com_xmap/xmap.php for the one inside this patch!

xmap.zip
(4.14 KiB) Downloaded 387 times
Last edited by guilleva on Thu Jan 01, 1970 12:00 am, edited 65535 times in total.
Reason: 1
User avatar
guilleva
Administrator
Administrator
 
Posts: 1527
Joined: Wed Sep 12, 2007 3:10 am
Location: San José, Costa Rica

Re:newbie question

Postby Marshall » Tue Sep 25, 2007 4:08 am

wow i found a bug without even trying thats nice lol
thanks man for all ur help
will replace now & let u know :)
Marshall
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 17
Joined: Mon Sep 24, 2007 4:08 am

PreviousNext

Return to General



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest