Friday, 31 October 2014 23:55
beggarly

[SOLVED] Language file [ ] not found, using def...

Report Xmap bugs on this forum.

[SOLVED] Language file [ ] not found, using def...

Postby webg » Sun Sep 16, 2007 11:21 pm

So the next thing...

I'm using bulgarian language, and it is installed, but the component can't find it.

What can i do to change the language?!
Last edited by webg on Thu Jan 01, 1970 12:00 am, edited 65535 times in total.
Reason: 1
User avatar
webg
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 15
Joined: Mon Sep 17, 2007 5:54 am

Re:Language file [ ] not found, using default lang

Postby chus » Mon Sep 17, 2007 12:02 am

We believe the problem might be that the bulgarian file is not complete. If you could, try copying from the english file those parts that are missing in it, and giving them your own translation. Then, if you could send it to us, we'll be glad to include it in the component
User avatar
chus
Administrator
Administrator
 
Posts: 455
Joined: Thu Sep 13, 2007 2:21 am
Location: Costa Rica

Re:Language file [ ] not found, using default lang

Postby webg » Mon Sep 17, 2007 1:14 am

The problem is somwhere else.

I made a new complete language file, but the proble still exist!

The main problem is that when it can't find the language file, it doesn't give to make and modify any changes of settings!

I've upload the language file here!

I hope you'll find any solution!

File removed by moderator
Last edited by webg on Thu Jan 01, 1970 12:00 am, edited 65535 times in total.
Reason: 1
User avatar
webg
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 15
Joined: Mon Sep 17, 2007 5:54 am

Re:Language file [ ] not found, using default lang

Postby guilleva » Mon Sep 17, 2007 7:17 am

Thanks for the translation file. I will add it to our download area and I will update the component with this file.

I'm going to try to reproduce your problem to find a solution.

Thanks.
User avatar
guilleva
Administrator
Administrator
 
Posts: 1527
Joined: Wed Sep 12, 2007 3:10 am
Location: San José, Costa Rica

Re:Language file [ ] not found, using default lang

Postby guilleva » Mon Sep 17, 2007 8:08 am

Hello, I have fixed this problem and I have released a new version of the component (1.0.1).

You can uninstall and install the new version or you can download the upgrade file from our downloads area to upgrade the required files only.

The new version also includes your translation.

Thanks for that!
User avatar
guilleva
Administrator
Administrator
 
Posts: 1527
Joined: Wed Sep 12, 2007 3:10 am
Location: San José, Costa Rica

Re:Language file [ ] not found, using default lang

Postby webg » Mon Sep 17, 2007 2:45 pm

Thank you for fast respond and for the hard work!
User avatar
webg
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 15
Joined: Mon Sep 17, 2007 5:54 am


Return to Bugs



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron