Monday, 01 September 2014 23:40
beggarly

Frontend publish/unpublish invokes error message

Report Xmap bugs on this forum.

Frontend publish/unpublish invokes error message

Postby espieler » Thu Aug 07, 2008 12:52 pm

When using frontend publish unpublish, the command completes, however it also invokes a warning saying: "Stack owerflow at line: 0"

When clicking OK eeverything goes back to normal except that the relevant icon is missing (OK on page refresh).

System info: IE 6, Joomla 1.5.5, Xmap 1.2
espieler
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 1
Joined: Thu Aug 07, 2008 12:43 pm

Re: Frontend publish/unpublish invokes error message

Postby jeffk » Thu Sep 18, 2008 2:55 pm

getting same error in ie6
jeffk
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 9
Joined: Fri Aug 15, 2008 6:22 am

Re: Frontend publish/unpublish invokes error message

Postby guilleva » Thu Sep 18, 2008 3:35 pm

Hi, that's weird! I cannot reproduce the problem using IE 6 nor 7 or FF!
User avatar
guilleva
Administrator
Administrator
 
Posts: 1527
Joined: Wed Sep 12, 2007 3:10 am
Location: San José, Costa Rica

Re: Frontend publish/unpublish invokes error message

Postby jeffk » Thu Sep 18, 2008 4:05 pm

starts to happen when i go to media manager then click the upload icon

stack error 0
jeffk
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 9
Joined: Fri Aug 15, 2008 6:22 am

Re: Frontend publish/unpublish invokes error message

Postby guilleva » Thu Sep 18, 2008 5:30 pm

media manager? ...so that's no related to Xmap!
User avatar
guilleva
Administrator
Administrator
 
Posts: 1527
Joined: Wed Sep 12, 2007 3:10 am
Location: San José, Costa Rica

Re: Frontend publish/unpublish invokes error message

Postby jeffk » Thu Sep 18, 2008 5:40 pm

opps

not its not connected , sorry just did a search and this post came up , didnt think to read the title
jeffk
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 9
Joined: Fri Aug 15, 2008 6:22 am


Return to Bugs



Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 1 guest