Tuesday, 29 July 2014 18:55
beggarly

Using Zoom Media Gallery Modules

zOOm Media Gallery for Joomla 1.5

Using Zoom Media Gallery Modules

Postby miguelgarcia » Sun Apr 26, 2009 8:15 am

Hi...

This is about using the zoom media gallery modules:

I downloaded joomla zoom media gallery component and modules from this site.

I installed zoom media gallery component and modules mod_zoomslideshow and mod_zoomthumbs without any problem and all installation was done with success .

When I associate the component with a joomla menu, all the images appear correctly in my joomla site.

The problem arrives when I publish mod_zoomslideshow because no image appears.

As you can see in the attached file, zoom media gallery module.jpg, only the frame appears, but without any image.

Attached is also the module configuration, zoom media gallery module config.jpg

Questions:
1-
At Gallery ID(s), introduced value "FUR05" is the gallery directory.

If this is not equivalent to gallery ID, please tell me what is gallery ID .
2-
Is there any kind of know mistake people usually do when using zoom media gallery module, so it doesn't work?

Thanks in advance,

Miguel Garcia
zoom media gallery module config.jpg
zoom media gallery module configuration
zoom media gallery module.jpg
zoom media gallery module results screen shot
miguelgarcia
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 2
Joined: Sun Apr 26, 2009 7:15 am

Re: Using Zoom Media Gallery Modules

Postby guilleva » Mon Apr 27, 2009 4:26 pm

Hi, you can see the gallery id in the url of the gallery, browse your gallery in the frontend and take the gallery id from the part catid=XX of the URL, where XX is the gallery id.
User avatar
guilleva
Administrator
Administrator
 
Posts: 1527
Joined: Wed Sep 12, 2007 3:10 am
Location: San José, Costa Rica

Re: Using Zoom Media Gallery Modules

Postby miguelgarcia » Mon Apr 27, 2009 4:37 pm

Hi, lots of thanks for your answer.

I will try it.

Miguel
miguelgarcia
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 2
Joined: Sun Apr 26, 2009 7:15 am

Re: Using Zoom Media Gallery Modules

Postby petroutsos » Tue Sep 29, 2009 7:35 am

I have the same mistake in the slideshow module does not show any pictures in any case. Can anyone help me?
Thanks
petroutsos
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 1
Joined: Mon Sep 28, 2009 12:38 pm


Return to zOOm



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests