Tuesday, 21 October 2014 18:22
beggarly

Google Webmaster Tools and XML Link problem :(

An open forum for opinions and general questions

Google Webmaster Tools and XML Link problem :(

Postby lopez » Wed Nov 14, 2007 11:21 am

Hello I just tried to use the XML link inside of the google Webmaster Tool.
I am not sure if it is the problem with the code or maybe another problem with some settings. I added the site to the Webmaster Tools and wanted to add the Sitemap by using the link provided by the xmap preferences.
I got following message by google:

"The Sitemap must be located at http://www.my-url.com/. To add a Sitemap at http://www.my-url.com/http://www.my-url.com/, first add that site to your account and then click the Add a Sitemap link beside it."

Maybe someone knows a similar problem and has a tip for me.

Thank you very much!
lopez
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 5
Joined: Mon Nov 12, 2007 4:32 pm

Re:Google Webmaster Tools and XML Link problem :(

Postby admin » Wed Nov 14, 2007 2:25 pm

You should submit your url without the "http://www.my-url.com/" part, just "index.php?...."
admin
Junior Boarder
Junior Boarder
 
Posts: 26
Joined: Mon Aug 27, 2007 7:32 pm

Re:Google Webmaster Tools and XML Link problem :(

Postby lopez » Wed Nov 14, 2007 2:40 pm

Hey;)

Thank you very much ! It works now ;)


Cheers, lopez
lopez
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 5
Joined: Mon Nov 12, 2007 4:32 pm

Re:Google Webmaster Tools and XML Link problem :(

Postby lopez » Wed Nov 14, 2007 4:51 pm

Sorry wrong entry!
Last edited by lopez on Thu Jan 01, 1970 12:00 am, edited 65535 times in total.
Reason: 1
lopez
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 5
Joined: Mon Nov 12, 2007 4:32 pm


Return to General



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron