Saturday, 30 August 2014 12:31
beggarly

No pargraphs

No pargraphs

Postby htown » Sat Jan 07, 2012 9:28 pm

I am trying to have the entire post show on the home page of my site but even thought I have put in the letter "p" in the "allow tags" of the module, I am still not seeing paragraphs in the posting. Why?

Many thanks,
Houston.

http://www.brockanolen.com/
htown
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 3
Joined: Sat Jan 07, 2012 9:26 pm

Re: No pargraphs

Postby chus » Mon Jan 09, 2012 1:29 pm

Hello,

There was something wrong with this option and have already fixed it. Please download the current version and try it now.

You will need to input <p> for paragraphs and if you need more allowed tags, it would be something like <p><a>

Regards!
User avatar
chus
Administrator
Administrator
 
Posts: 455
Joined: Thu Sep 13, 2007 2:21 am
Location: Costa Rica

Re: No pargraphs

Postby htown » Tue Jan 24, 2012 3:49 pm

I have downloaded the latest version from this page, http://joomla.vargas.co.cr/en/downloads/modules/wordpress-posts. At least i thinks it's the latest version as there is no version on your download page. I uploaded it. Still, no paragraphs?

Still need some help.

The site is http://brockanolen.com/

Your latest download file has this in the xml file.
Code: Select all
type="module"
   version="1.6.0"
   client="site"
   method="upgrade">
   <name>WordPress Posts</name>
   <author>Jesus Vargas</author>
   <creationDate>Jan 2011</creationDate>
   <copyright>Copyright (C) 2005 - 2011 Open Source Matters. All rights reserved.</copyright>
   <license>GNU General Public License version 2 or later; see LICENSE.txt</license>
   <authorEmail>jesus@vargas.co.cr</authorEmail>
   <authorUrl>joomla.vargas.co.cr</authorUrl>
   <version>1.1.0</version>


It says version 1.6 but the last line in this sample says it is 1.1. So which is it? According to Joomla in Extension Manager:Manage, it is version 1.1

Many thanks,
Houston
htown
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 3
Joined: Sat Jan 07, 2012 9:26 pm

Re: No pargraphs

Postby chus » Wed Jan 25, 2012 1:29 pm

It's version 1.1.0

After double checking I can tell you that the "Allowed tags" option is working ok.

Attachments
allowed-tags-param.png
allowed-tags-param.png (3.48 KiB) Viewed 9037 times
User avatar
chus
Administrator
Administrator
 
Posts: 455
Joined: Thu Sep 13, 2007 2:21 am
Location: Costa Rica

Re: No pargraphs

Postby lixthu » Wed Feb 15, 2012 10:58 am

Hello. this module has the same problem on my site. i've downloaded the newest version and set <p> as allowed tag, but the posts still have no paragraph. i'm using joomla 2.5 and wonder if this module works well under joomla 2.5. thanks
lixthu
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 1
Joined: Wed Feb 15, 2012 10:54 am

Re: No pargraphs

Postby chus » Wed Feb 15, 2012 2:19 pm

Hi,

Yes, it does.

does the original post have a paragraph?
User avatar
chus
Administrator
Administrator
 
Posts: 455
Joined: Thu Sep 13, 2007 2:21 am
Location: Costa Rica

Re: No pargraphs

Postby htown » Sun Jun 24, 2012 11:34 pm

Yes, it is now working for me.
htown
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 3
Joined: Sat Jan 07, 2012 9:26 pm


Return to WordPress Posts



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest