Monday, 28 July 2014 04:18
beggarly

XMap works for only one language

An open forum for opinions and general questions

XMap works for only one language

Postby roland.verhaar » Tue Apr 03, 2012 6:29 pm

Hi,
This is a great tool and I have used it for some time on a 1.5 site now.
I have moved to a Joomla! 2.5.4 website and XMAP can create a sitemap for the default language menu, but it can not create a sitemap for the other languages.
The menu-settings (choices in the 'Menus' part of the Sitemap settings). I can choose the correct menu, but the sitemap returns no results (empty sitemap) for the menu that has a language other then the default.
roland.verhaar
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 1
Joined: Tue Apr 03, 2012 6:15 pm

Re: XMap works for only one language

Postby rocaloca » Tue Apr 17, 2012 3:38 pm

I also just created a multilingual site (Joomla 2.5.4)
Language Manager Installed Site: Spanish Version is the Default - as it is a Spanish website: www.simplyweb.es

Including 4 menus:
    Default
    English
    Spanish
    German

Xmap - Content Plugin - Enabled

I created the 3 Sitemaps and the following happens:

    Sitempas Manager - New - Title - Alias - Published - Text - I choose: Main Menu es (When I click XML Sitemap link - the Spanish Sitemap shows correctly with all links in a new tab)
    Sitempas Manager - New - Title - Alias - Published - Text - I choose: Main Menu en (When I click XML Sitemap link - the English Sitemap opens but is empty with no links in a new tab)
    Sitempas Manager - New - Title - Alias - Published - Text - I choose: Main Menu de (When I click XML Sitemap link - the German Sitemap opens but is empty with no links in a new tab)

So only the Sitemap of the Default language is showing but not the others.

Please have a look at this issue - or tell me I missed something.

saludos desde las islas canarias - Pura Vida!
rocaloca
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 2
Joined: Tue Apr 17, 2012 3:15 pm

Re: XMap works for only one language

Postby guilleva » Wed Apr 18, 2012 5:32 pm

Hi, probably you need to add the language prefix to the urls. "/es" or "/en" for example. Xmap only displays the links for the current language, so, make sure that the url have the correct language for each sitemap.

Regards,

Guillermo

@rocaloca: Pura vida! :D
User avatar
guilleva
Administrator
Administrator
 
Posts: 1527
Joined: Wed Sep 12, 2007 3:10 am
Location: San José, Costa Rica


Return to General



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests

cron