Friday, 31 October 2014 19:22
beggarly

Category ID not working

Category ID not working

Postby graphton » Mon Apr 23, 2012 1:21 am

I have installed the reveal id plugin for wordpress and I have identified the category ID as 108
When I enter 108 in the category ID spot i do not get the correct posts...what am I doing wrong?
graphton
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 2
Joined: Mon Apr 23, 2012 1:19 am

Re: Category ID not working

Postby chus » Wed Apr 25, 2012 10:31 pm

Hi,

Are you sure that's the actual category id?
User avatar
chus
Administrator
Administrator
 
Posts: 455
Joined: Thu Sep 13, 2007 2:21 am
Location: Costa Rica

Re: Category ID not working

Postby graphton » Thu Apr 26, 2012 3:03 am

yes, i have moused over the link and it shows 108 as well as the plugin that shows the id see screen shot

Image
graphton
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 2
Joined: Mon Apr 23, 2012 1:19 am

Re: Category ID not working

Postby dkudler » Thu Aug 23, 2012 10:35 pm

I figured this one out by peeking at the MySQL table.

There are TWO IDs for each category, tag, etc.: the one that shows up on mouseovers and in the address bar, which is stored in a field called "term_id," and another stored in a field called "term_taxonomy_id." Mine were in sync for the formation of most of my tags and categories, but somehow are now off by one.

In any case, the number to enter in the module admin is the one in term_taxonomy_id.

Why?

Dunno.
dkudler
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 4
Joined: Thu Aug 23, 2012 10:31 pm


Return to WordPress Posts



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest