Thursday, 21 August 2014 18:06
beggarly

Another XML Parsing Error

Report Xmap bugs on this forum.

Another XML Parsing Error

Postby magicbri » Sun Mar 17, 2013 6:21 pm

Hello all,

I'm trying to build my first Joomla sitemap. I am running Joomla 3.0.3 and just updated to Xmap 2.3.3 Beta, after not getting anywhere with 2.3.2. I can now generate an html sitemap, but can't get the xml version working properly.

I get the following error when trying to view the sitemap.xml page in Firexox. (In IE, all I see is a blank page)

XML Parsing Error: not well-formed
Location: http://www.checkeredflaginteractiveracing.com/sitemap.xml
Line Number 4, Column 88: <loc>http://www.checkeredflaginteractiveracing.com/index.php?option=com_xmap&view=xml&id=2</loc>
------------------------------^

The carrot is under the = sign between view and xml.

Here is the code I used for the sitemap.xml file I created in the root directory:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<sitemapindex xmlns="http://www.sitemaps.org/schemas/sitemap/0.9">
<sitemap>
<loc>http://www.checkeredflaginteractiveracing.com/index.php?option=com_xmap&view=xml&id=2</loc>
</sitemap>
</sitemapindex>

I found several other people posting with similar problems, but did not find a solution mentioned anywhere.

I thank you in advance for your quick help,
Brian
magicbri
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 2
Joined: Sun Mar 17, 2013 6:10 pm

Re: Another XML Parsing Error

Postby magicbri » Wed Mar 20, 2013 4:18 pm

I am still unable to get the sitemap.xml file to be accepted by any of the search engines, or to open properly in my browser. It is still giving me the parsing error.

Incidentally I am building a second joomla website and am getting the same parsing error on that site as well.

In order to protect my rankings I used an on-line map generator to at least get the new site indexed but I would prefer to use xmap if i can make it work.

Can anybody please help me?

Thank you,
Brian
magicbri
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 2
Joined: Sun Mar 17, 2013 6:10 pm

Re: Another XML Parsing Error

Postby geertkoffeman » Sun Aug 18, 2013 11:54 am

What did it for me : Disabled the XMAP-Kunena plugin.

Hope this helps
geertkoffeman
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 1
Joined: Sun Aug 18, 2013 11:52 am


Return to Bugs



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests