Thursday, 27 November 2014 01:43
beggarly

Does XMap 1.1 for J1.5 handle over 30k+ links?

An open forum for opinions and general questions

Does XMap 1.1 for J1.5 handle over 30k+ links?

Postby m4verick » Tue Apr 15, 2008 4:37 pm

I have fresh installed Joomla 1.5, no extra plugins just huge amount of text, thats over 30.000 links.
Google Webmaster Tool had rejected my sitemap (Parsing error. We were unable to read your Sitemap. It may contain an entry we are unable to recognize. Please validate your Sitemap before resubmitting).

XMap 1.1 can't take huge number of links (more then 30k)?
m4verick
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 4
Joined: Tue Apr 15, 2008 5:17 pm

Re:Does XMap 1.1 for J1.5 handle over 30k+ links?

Postby guilleva » Tue Apr 15, 2008 5:22 pm

Hi, Xmap 1.1 reduced dramatically the amount of memory used to enable large sitemaps to be generated. Anyway, there are other factor that may affect in the number of links like the max php execution time and php max memory.

Anyway, I don't think that error isn't because of the amount links, but a extrange character in your sitemap.

Can you show where can I see your sitemap? ...if possible!

Thanks!
User avatar
guilleva
Administrator
Administrator
 
Posts: 1527
Joined: Wed Sep 12, 2007 3:10 am
Location: San José, Costa Rica

Re:Does XMap 1.1 for J1.5 handle over 30k+ links?

Postby m4verick » Tue Apr 15, 2008 5:26 pm

maybe it is the memory issue, how i can rise the memory limit? I have host on hostmonster.com

the sitemap you can check if you open this link on IE
http://www.epcchicago.com/index.php?option=com_xmap&sitemap=1&view=xml&no_html=1
m4verick
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 4
Joined: Tue Apr 15, 2008 5:17 pm

Re:Does XMap 1.1 for J1.5 handle over 30k+ links?

Postby guilleva » Wed Apr 16, 2008 12:46 am

Hi, yes, it looks like the sitemap didn't finish to generate. Can you see your php error log?

To change the memory limit, you should do it in your php settings:
http://ca3.php.net/manual/en/configuration.changes.php
User avatar
guilleva
Administrator
Administrator
 
Posts: 1527
Joined: Wed Sep 12, 2007 3:10 am
Location: San José, Costa Rica

Re:Does XMap 1.1 for J1.5 handle over 30k+ links?

Postby m4verick » Wed Apr 16, 2008 2:02 pm

guilleva wrote:Hi, yes, it looks like the sitemap didn't finish to generate. Can you see your php error log?


the sitemap did not finished because some error shows up:
Cannot view XML input using XSL style sheet.

any idea?
m4verick
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 4
Joined: Tue Apr 15, 2008 5:17 pm

Re:Does XMap 1.1 for J1.5 handle over 30k+ links?

Postby guilleva » Wed Apr 16, 2008 6:14 pm

No, that error must be because the sitemap isn't generated completely!

Did you see anything in your php error log?
User avatar
guilleva
Administrator
Administrator
 
Posts: 1527
Joined: Wed Sep 12, 2007 3:10 am
Location: San José, Costa Rica

Re:Does XMap 1.1 for J1.5 handle over 30k+ links?

Postby m4verick » Thu Apr 17, 2008 2:31 pm

it is weird, php error log shows:
tails

[error] PHP Warning: Zend Optimizer for PHP 4.4.x cannot be found (expected at '/usr/local/Zend/lib/Optimizer-2.5.7/php-4.4.x/ZendOptimizer.so') - try reinstalling the Zend Optimizer in Unknown on line 0

[error] suexec policy violation: see suexec log for more details

[error] Premature end of script headers: 500.php

i'm not sure if these errors come from sitemap.
Last edited by m4verick on Thu Jan 01, 1970 12:00 am, edited 65535 times in total.
Reason: 1
m4verick
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 4
Joined: Tue Apr 15, 2008 5:17 pm

Re:Does XMap 1.1 for J1.5 handle over 30k+ links?

Postby guilleva » Sat Apr 19, 2008 4:05 pm

Hi, yes, it's weird! I'm not sure either if these are related to this problem!

Are you using any extensions for Xmap? If yes, try disabling each one to see if the problem is with some extension!
User avatar
guilleva
Administrator
Administrator
 
Posts: 1527
Joined: Wed Sep 12, 2007 3:10 am
Location: San José, Costa Rica


Return to General



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests