Wednesday, 17 September 2014 15:39
beggarly

Google says my sitemap has no URLs in it

An open forum for opinions and general questions

Google says my sitemap has no URLs in it

Postby arjwad » Sun Dec 23, 2012 4:22 am

Hi,

I have been using XMAP for 4 years with exceptional results, however, for the last 4 days my sitemap has stopped being read by google.

The error I am getting is Empty Sitemap - Your Sitemap does not contain any URLs. Please validate and resubmit your Sitemap.

When I open the sitemap, it looks absolutely fine, and nothing significant has changed to alter anything on my site.

I also ran the content of my sitemap through a validator program, and that too came out fine.

Does anyone have any suggestions on what might be causing this?

Kind regards

Arjun
arjwad
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 1
Joined: Sun Dec 23, 2012 4:19 am

Re: Google says my sitemap has no URLs in it

Postby Padril » Fri Jan 18, 2013 11:50 am

Hello.

For me worked this way.
In the Xmap component at sitemaps Options --> Preferences i disabled (User cache:)

Hope it works.

Hugo
Padril
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 1
Joined: Fri Jan 18, 2013 11:48 am

Re: Google says my sitemap has no URLs in it

Postby morgan@bloom.se » Thu May 23, 2013 12:54 pm

I cant even find the cache option. Is it removed from the latest release?
morgan@bloom.se
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 1
Joined: Thu May 23, 2013 12:52 pm


Return to General



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest