Viernes, 29 Agosto 2014 01:38

beggarly

2 wks No Post Xmap Still Supported?

An open forum for opinions and general questions

2 wks No Post Xmap Still Supported?

Postby lcdude » Fri Jul 19, 2013 1:56 pm

Post in bugs 7/15/13 days ago no help so far could my post be moved?
Need help

Tried to do everything I could before posting...
Search Joomla and Kunea nothing found...
Fatal error: Call to undefined function kimport() in public_html/plugins/xmap/com_kunena/com_kunena.php on line 146


It could be unique to our site any ideas? Really need this to work!

Thankx

Lcdude
User avatar
lcdude
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 17
Joined: Tue Sep 18, 2007 9:40 pm

Re: 2 wks No Post Xmap Still Supported?

Postby b0RG » Thu Sep 19, 2013 9:25 pm

We have the same exact issue as you. We have been waiting for a bug fix for this or something, but I see Vargas often goes down or gets hacked - something - what or why I don't know. All I can tell you at this point is to just disable the kunena Xmap plugin and remove the menu from the Xmap component default map. That's the only way around this problem. The plugin simply does not work properly especially against sh404sef. Hope this helps you and others.
b0RG
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 3
Joined: Mon May 23, 2011 12:02 am

Re: 2 wks No Post Xmap Still Supported?

Postby guilleva » Fri Sep 27, 2013 3:31 am

Hi guys, I'm sorry I have been away on the last months, I'm back now, I hope it's not too late :(


Please try this version of the kunena plugin and let me know if you have any issues, I will try to look at it ASAP.
Attachments
xmap_com_kunena-3.0.0.zip
(14.24 KiB) Downloaded 228 times
User avatar
guilleva
Administrator
Administrator
 
Posts: 1527
Joined: Wed Sep 12, 2007 3:10 am
Location: San José, Costa Rica

Re: 2 wks No Post Xmap Still Supported?

Postby lcdude » Mon Oct 07, 2013 8:31 pm

:D Thanks guilleva for the download!
I installed it and activated the kunena plugin.
XMap runs now without an error...But does NOT map the forum or even the links. The HTMLversion maps the links.
The forum is now Ver 3.0.1 the forum is set by them to index, no follow I think so as NOT to produces a mess of links.

Is XMAP suppose to make an xml map of the forum?

Lcdude
User avatar
lcdude
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 17
Joined: Tue Sep 18, 2007 9:40 pm

Re: 2 wks No Post Xmap Still Supported?

Postby stumpy_dan » Sun Oct 27, 2013 8:26 pm

I have the same problem it shows no links in the sitemap? I am on Joomla 2.5.14 and Kunena 3.0.1
stumpy_dan
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 8
Joined: Fri Aug 29, 2008 10:58 am


Return to General



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest