Miércoles, 20 Agosto 2014 18:34

beggarly

COM_DMOD question/pb

COM_DMOD question/pb

Postby ghazal » Fri Feb 29, 2008 11:06 am

Sorry to post in this Xmap category, but no com_dmod category yet.
And for shouting (lol).
I couldn't install this comp on J!1.5.1. Got the classical message:
Component Install: The XML file did not contain an administration element

Looks like in admin/config.xml, this, is causing pb:
<param name="dmod_icons" type="list" default="1" label="Icons/text" description="PARAMDMODICONS">

Just a hunch.

NB: There is a weird file in models/_notes : dwsync.xml not referenced in dmod.xml
Same in admin/elements.
ghazal
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 5
Joined: Tue Oct 16, 2007 11:49 am

Re:COM_DMOD question/pb

Postby chus » Fri Feb 29, 2008 3:52 pm

Hi ghazal!

The weird files didn't belong there indeed, thank you for your message. They have been removed from the zip. Please download it again... hopefully it will install without a problem!

Thanx!
User avatar
chus
Administrator
Administrator
 
Posts: 455
Joined: Thu Sep 13, 2007 2:21 am
Location: Costa Rica

Re:COM_DMOD question/pb

Postby ghazal » Fri Feb 29, 2008 6:04 pm

This I could do. Delete files, zip again, install. Tried it again locale AND distant. No way.
Weird again, I checked all your files against dmod.xml and admin/config.xml. Nothing is missing that I saw.
Am I the only one with this pb?
ghazal
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 5
Joined: Tue Oct 16, 2007 11:49 am

Re:COM_DMOD question/pb

Postby guilleva » Sun Mar 02, 2008 11:33 pm

Hi ghazal, please try renaming the file dmod.xml to 1dmod.xml

We are unable to reproduce your problem.

Thanks for your help.
User avatar
guilleva
Administrator
Administrator
 
Posts: 1527
Joined: Wed Sep 12, 2007 3:10 am
Location: San José, Costa Rica

Re:COM_DMOD question/pb

Postby ghazal » Mon Mar 03, 2008 11:30 am

Renaming demod.xml got it to work.
TKS for taking care of my pb.
ghazal
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 5
Joined: Tue Oct 16, 2007 11:49 am

Re: COM_DMOD question/pb

Postby ShanYao » Thu Sep 15, 2011 8:15 am

I checked all of your files and administrative dmod. XML config. XML attack /. Have no what is missing is what I saw...
http://www.discountdvdsets18.com/
ShanYao
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 2
Joined: Thu Sep 15, 2011 8:12 am


Return to Dmod



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron