Lunes, 24 Noviembre 2014 21:30

beggarly

There was a problem loading image

Re: There was a problem loading image

Postby tokenring » Thu May 23, 2013 5:45 pm

Special thanks to CHUS for noticing what WE should have before we opened the issue!

TokenRing
tokenring
Senior Boarder
Senior Boarder
 
Posts: 41
Joined: Tue Nov 03, 2009 3:49 am

Re: There was a problem loading image

Postby lacasettabio » Mon Jun 10, 2013 11:50 am

Hi,
i've the same problem but for me it is not the capital.
I'm on joomla 2.5 and i have this message:

There was a problem loading image chapon%20tonné.jpgin mod_featcats
There was a problem loading image coq%20au%20vin.jpgin mod_featcats
There was a problem loading image pasta%20alla%20pollonara.jpgin mod_featcats
There was a problem loading image Petto%20panna%20e%20funghi.jpgin mod_featcats
There was a problem loading image pollo%20al%20riso%20di%20Honan.jpgin mod_featcats
There was a problem loading image pollo%20allalloro.jpgin mod_featcats
There was a problem loading image Pollo%20alla%20Cacciatora.jpgin mod_featcats
There was a problem loading image pollo%20alla%20crema%20verde.jpgin mod_featcats
There was a problem loading image pollo%20alla%20Marci.jpgin mod_featcats
There was a problem loading image pollo%20alla%20marengo.jpgin mod_featcats
There was a problem loading image pollo%20alle%20cipolle.jpgin mod_featcats
There was a problem loading image pollo%20allo%20yogurt.jpgin mod_featcats
There was a problem loading image Pollo%20di%20Tony.jpgin mod_featcats
There was a problem loading image Salsa%20di%20Lori.jpgin mod_featcats
There was a problem loading image torta%20di%20frittata.jpgin mod_featcats
There was a problem loading image waterzoi%20de%20poulette.jpgin mod_featcats

Has someone a solution?
Thanks
lacasettabio
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 5
Joined: Sun May 27, 2012 6:41 am

Re: There was a problem loading image

Postby tokenring » Mon Jun 10, 2013 12:43 pm

Do those files exist in the COMPLETE path?
tokenring
Senior Boarder
Senior Boarder
 
Posts: 41
Joined: Tue Nov 03, 2009 3:49 am

Re: There was a problem loading image

Postby lacasettabio » Mon Jun 10, 2013 1:31 pm

tokenring wrote:Do those files exist in the COMPLETE path?

Hi,
what do you mean with COMPLETE path?
I use JCE Editor and JCE Mediabox. The images on the articles are the miniatures to enlarge by click.
lacasettabio
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 5
Joined: Sun May 27, 2012 6:41 am

Re: There was a problem loading image

Postby tokenring » Mon Jun 10, 2013 1:57 pm

Your text POLLO below is sometimes lower case and upper case. Could that be a problem?
tokenring
Senior Boarder
Senior Boarder
 
Posts: 41
Joined: Tue Nov 03, 2009 3:49 am

Re: There was a problem loading image

Postby lacasettabio » Mon Jun 10, 2013 2:12 pm

tokenring wrote:Your text POLLO below is sometimes lower case and upper case. Could that be a problem?

I think that if there is the same problem with Pollo (upper) an with pollo (lower) it is not that the problem. Is'n it?
lacasettabio
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 5
Joined: Sun May 27, 2012 6:41 am

Re: There was a problem loading image

Postby tokenring » Mon Jun 10, 2013 2:37 pm

Having a hard time understanding your last comment.
tokenring
Senior Boarder
Senior Boarder
 
Posts: 41
Joined: Tue Nov 03, 2009 3:49 am

Re: There was a problem loading image

Postby N6REJ » Mon Jun 10, 2013 2:39 pm

*nix hates spaces in filenames... standard practice to use - or _ instead
N6REJ
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 3
Joined: Tue Jan 18, 2011 3:03 pm

Previous

Return to Featured Categories



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest