Jueves, 18 Septiembre 2014 01:39
beggarly

The COLUMNS parameter is ot working...?

Groups your news by sections or by categories

The COLUMNS parameter is ot working...?

Postby hgabor47 » Sun Oct 18, 2009 9:48 am

Hi all..

I change the COLUMNS parameter to 3 but the articles appear 1 columns only... What is the problem? :(
Very thanks
hgabor47
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 1
Joined: Sun Oct 18, 2009 9:47 am

Re: The COLUMNS parameter is ot working...?

Postby lselbach » Wed Jan 06, 2010 2:37 am

I'm having the same problem. Tried to reduce to 45% but didn't worked.
Lucas
lselbach
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 3
Joined: Wed Jan 06, 2010 2:30 am

Re: The COLUMNS parameter is ot working...?

Postby chus » Thu Jan 07, 2010 4:14 pm

Hi!

Different column stand for different Categories or Sections. If you choose only one Group of news, the module will display them in just one block or column.

Maybe this is what is happening here :?:
User avatar
chus
Administrator
Administrator
 
Posts: 455
Joined: Thu Sep 13, 2007 2:21 am
Location: Costa Rica

Re: The COLUMNS parameter is ot working...?

Postby lselbach » Fri Jan 08, 2010 1:23 am

Indeed.
I used one category only, and that's what happens.
http://porfazer.com.br/joomla/index.php/pt/produtos-e-servicos/assessoria-e-consultoria

Thanks for the answer. Any workaround?

Besides that, the option GN_break it isn't making a break line in the end.

I'm using google Chrome.

Cheers!
lselbach
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 3
Joined: Wed Jan 06, 2010 2:30 am


Return to Global News



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron