Viernes, 28 Noviembre 2014 12:15
beggarly

404 - Component not found - XMap

Report Xmap bugs on this forum.

404 - Component not found - XMap

Postby adaniels » Thu May 22, 2008 11:04 am

Hi.

I have created my site and when I have uploaded it to a live area when I click on site map it comes up with "404 - Component not found".
The classic words of "It works on my local machine" comes to mind.. but does not work on LIVE. Does any one know what would be wrong and how to fix this issue?



Kind regards
Amanda
adaniels
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 3
Joined: Thu May 22, 2008 11:57 am
Location: Liverpool

Re:404 - Component not found - XMap

Postby guilleva » Thu Jun 05, 2008 5:15 pm

Hi, can you please tell me which joomla/xmap version are you using?

Also, if you have a menu item created to your Xmap component, please try deleting that menu item a recreating it again?
User avatar
guilleva
Administrator
Administrator
 
Posts: 1527
Joined: Wed Sep 12, 2007 3:10 am
Location: San José, Costa Rica

Re:404 - Component not found - XMap

Postby adaniels » Fri Jun 06, 2008 8:37 am

Hi.
I sorted it out now, but thanks for getting back to me..
adaniels
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 3
Joined: Thu May 22, 2008 11:57 am
Location: Liverpool

Re:404 - Component not found - XMap

Postby swanseamosque » Tue Jul 15, 2008 10:01 am

Can you tell me how you sorted it out....I Have the same problem.
swanseamosque
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 7
Joined: Wed Jul 09, 2008 10:58 am

Re:404 - Component not found - XMap

Postby adaniels » Tue Jul 15, 2008 10:55 am

Hi.

It was because I hadnt uploaded all the files to the live area.
YOu need to make sure you uploaded everything, especially to the administrator folder.

Let me know how you get on..
adaniels
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 3
Joined: Thu May 22, 2008 11:57 am
Location: Liverpool

Re: 404 - Component not found - XMap

Postby swanseamosque » Sat Aug 23, 2008 7:43 am

Nope I still got the prob. Here's my sitemap (html version):

www.swanseamosque.org/sitemap


Pls can you go into detail about how you did it?
swanseamosque
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 7
Joined: Wed Jul 09, 2008 10:58 am

Re: 404 - Component not found - XMap

Postby guilleva » Mon Aug 25, 2008 12:36 am

Hi swanseamosque, can you please tell me exactly what your problem is?
User avatar
guilleva
Administrator
Administrator
 
Posts: 1527
Joined: Wed Sep 12, 2007 3:10 am
Location: San José, Costa Rica

Re: 404 - Component not found - XMap

Postby swanseamosque » Tue Aug 26, 2008 1:49 am

swanseamosque
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 7
Joined: Wed Jul 09, 2008 10:58 am


Return to Bugs



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests