Viernes, 18 Abril 2014 10:48
beggarly

Joomla 2.5.8 XMAP XML Internal Server error 500

Report Xmap bugs on this forum.

Joomla 2.5.8 XMAP XML Internal Server error 500

Postby magnusjohanson » Thu Jan 24, 2013 8:08 am

Hi,

I have been using XMAP for a long time on Joomla 1.5. I have now upgraded my site to Joomla 2.5.8 and XMAP to the latest version.

My problem is that I can not get XML site map to work. I believe I get Internal Server error 500, and somewhere I have seen a message about Cannot find view..

Failing link: http://test.malarscouterna.se/index.php?option=com_xmap&view=xml&tmpl=component&id=1

In trying to find the root cause of the problem I made a copy of my site and took it online at a friends server. To my surprise (I thought the problem was in configuration or code within my site) it was working on his server.

Working link: http://ms.spangascouterna.se/index.php?option=com_xmap&view=xml&tmpl=component&id=1

The HTML map is working for both servers.

Could someone please point me in the right direction? Is there some server/php/apache setting or module that XMAP is dependent on that exist on the working server but not on the other server? Any ideas - please!? This is driving me crazy.

Best regards!

/Magnus
magnusjohanson
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 3
Joined: Tue Jan 22, 2013 3:12 pm

Re: Joomla 2.5.8 XMAP XML Internal Server error 500

Postby Inferno » Thu Jan 31, 2013 3:04 am

Does this load a blank white page and eventually errors after you click the XML link? If so, that's the issue I'm having, and am looking diligently for a solution.
Inferno
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 3
Joined: Wed Jan 30, 2013 5:12 am

Re: Joomla 2.5.8 XMAP XML Internal Server error 500

Postby sagramor » Sat Mar 23, 2013 3:59 am

I have the same problem.

html version works fine
http://www.prototypo.gr/component/xmap/html/1.html?view=html

but xml version generates Internal server error 500

http://www.prototypo.gr/index.php?option=com_xmap&view=xml&tmpl=component&id=1

I search all the forum for solution i deactivated cashe and JoomlaSEF but nothing.

Maybe problem with old version of php? 5.2.* that i have on server or is some conflict with an other component or plugin?

Any solution?
sagramor
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 1
Joined: Sat Mar 23, 2013 3:56 am

Re: Joomla 2.5.8 XMAP XML Internal Server error 500

Postby mhehm » Wed Mar 27, 2013 4:14 am

test this:
http://joomla.vargas.co.cr/en/forum?task=viewtopic&f=2&t=4463&sid=9f89d54af0d599ceeb13ee1393d45209
User avatar
mhehm
Senior Boarder
Senior Boarder
 
Posts: 71
Joined: Sun Jan 20, 2013 1:22 pm
Location: Iran


Return to Bugs



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests