Lunes, 28 Julio 2014 22:40
beggarly

Fatel error message

Report Xmap bugs on this forum.

Fatel error message

Postby webharvest » Sun Apr 06, 2008 8:29 pm

At the bottom of my sitemap I see the following and my footer is not present:

Fatal error: Call to a member function registerEvent() on a non-object in .../mambots/content/mgmediabot2.php on line 12

Here is a link to my sitemap http://www.harvestpointecc.com/component/option,com_xmap/Itemid,128/


It wasn't there before. I'm not sure when it started showing up but do you have any ideas on why it is there?

Thanks
webharvest
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 14
Joined: Fri Jan 25, 2008 12:22 pm

Re:Fatel error message

Postby guilleva » Mon Apr 07, 2008 12:06 am

Hi, do you know which is that mambot "mgmediabot2"?

The problem seems to be there but I'd like to take a look at that file if i just could download that mambot from anywhere!
User avatar
guilleva
Administrator
Administrator
 
Posts: 1527
Joined: Wed Sep 12, 2007 3:10 am
Location: San José, Costa Rica

Re:Fatel error message

Postby webharvest » Mon Apr 07, 2008 11:06 pm

Here is the link
http://www.needful.de/mgmediabot-demo/downloads/archive/2.html

It looks like there is an update. I'm using 2-0.5 of the bot and 2-1.3 of the component.

Thanks
webharvest
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 14
Joined: Fri Jan 25, 2008 12:22 pm

Re:Fatel error message

Postby webharvest » Fri Apr 11, 2008 5:23 pm

I upgraded to the latest versions but I still get the error. Any ideas?

Thanks
webharvest
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 14
Joined: Fri Jan 25, 2008 12:22 pm

Re:Fatel error message

Postby guilleva » Tue Apr 15, 2008 3:39 pm

Hi, try adding the line
global $mainframe;

before:
$mainframe->registerEvent( 'onPrepareContent', 'botmgmediabot215' );
at line #12;

so that should look something like this:
Code: Select all

// parsing
if (defined( '_JEXEC' )) {
    global $mainframe;
    $mainframe->registerEvent( 'onPrepareContent', 'botmgmediabot215' );
} elseif (defined( '_VALID_MOS' )) {
    $_MAMBOTS->registerFunction( 'onPrepareContent', 'botmgmediabot210' );
}
Last edited by guilleva on Thu Jan 01, 1970 12:00 am, edited 65535 times in total.
Reason: 1
User avatar
guilleva
Administrator
Administrator
 
Posts: 1527
Joined: Wed Sep 12, 2007 3:10 am
Location: San José, Costa Rica


Return to Bugs



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests