Lunes, 24 Noviembre 2014 01:16
beggarly

Sobi2 not showing item entries

Suggest/Comment/Post new extensions for Xmap!

Sobi2 not showing item entries

Postby drystone wall » Sun Jul 20, 2008 7:57 pm

Hi.

Running Xmap 1.1 with Joomla 1.013 and sh404sef.

I recently reinstalled xmap and plugins after purging my sef urls (sh404sef) and now find that all my Sobi2 item entries do not show in the site map (level 2) no matter what I try. All the categories are listed, but not the item entries in the categories. This applies to both the XML and the HTML map.

My other plugins work (Fireboard Forum shows all forums and posts etc down to level 3). Is there something I'm missing here?

Thanks for any help.
Last edited by drystone wall on Thu Jan 01, 1970 12:00 am, edited 65535 times in total.
Reason: 1
drystone wall
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 6
Joined: Wed Jul 02, 2008 4:09 pm

Re: Sobi2 not showing item entries

Postby digger149 » Tue Jul 29, 2008 3:13 pm

I have the same problem on a J1.5 installation - does anyone know about this ?
digger149
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 3
Joined: Thu Feb 14, 2008 5:29 pm

Re: Sobi2 not showing item entries

Postby guilleva » Tue Jul 29, 2008 8:02 pm

Hi, I have found the problem, please download it again and try it. The entries should appear in the site map now!
User avatar
guilleva
Administrator
Administrator
 
Posts: 1527
Joined: Wed Sep 12, 2007 3:10 am
Location: San José, Costa Rica

Re: Sobi2 not showing item entries

Postby drystone wall » Sat Aug 30, 2008 8:04 pm

Yes. Many thanks.

This fixed the problem, this is now RESOLVED.
drystone wall
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 6
Joined: Wed Jul 02, 2008 4:09 pm

Re: Sobi2 not showing item entries

Postby geo_ovi » Thu Nov 27, 2008 9:25 am

Hello.
I have the same problem with sobi 2.
The category's are in the site map, but not one entry.
I have joomla 1.0.15, joom sef 1.3, sobi 2 on my site.
Please Help mee.

Thanks.
geo_ovi
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 1
Joined: Thu Nov 27, 2008 9:23 am

Re: Sobi2 not showing item entries!

Postby miamiman » Mon Apr 12, 2010 1:52 pm

Late to the Party!

I too have a site that refuses to show the SOBI items.

I have updated most recent sh404SEF, most recent SOBI2, and most recent Xmap.

Cleaned-out all the URLs, cleaned cache, but Xmap refuses to show all the items, just the categories?

Any idea?

Thanks!
miamiman
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 6
Joined: Mon Apr 12, 2010 1:27 pm


Return to Plugins



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests