Lunes, 28 Julio 2014 22:41
beggarly

VirtueMart Plugin - Can not see in map

Suggest/Comment/Post new extensions for Xmap!

VirtueMart Plugin - Can not see in map

Postby Richie » Mon Oct 08, 2007 8:03 am

Hello,

I installed and then uploaded virtuemart plugin to the plugin directory. But is there something else i need to do because i do not see the items from virtuemart in the sitemap.

I see how we can add the menus - but virtuemart creates its own menu and i do not know how to point to that.

Thank you for your help
Richie
Richie
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 3
Joined: Mon Oct 08, 2007 4:20 am

Re:VirtueMart Plugin - Can not see in map

Postby guilleva » Mon Oct 08, 2007 4:57 pm

So, you are using a virtuemart module? There isn't any menu item on any menu?
User avatar
guilleva
Administrator
Administrator
 
Posts: 1527
Joined: Wed Sep 12, 2007 3:10 am
Location: San José, Costa Rica

Re:VirtueMart Plugin - Can not see in map

Postby Richie » Mon Oct 08, 2007 11:58 pm

Hello,

In your admin area it gives to add a menu, but these are the normal menues. There are non that show virtueMart. OH yes, the module is in the module folder. So what i did is that virtuemart shows a products menue, search products, and a all products link. So i just created a link to the all products link into my main menu. But i didnt really want to do that because its redundant to point to the products in the main menue when they are already being shown.
If in the backend i am supposed to see virtuemart in anyway - i am not seeing it as an option.
Thank you :-) Richie
Richie
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 3
Joined: Mon Oct 08, 2007 4:20 am

Re:VirtueMart Plugin - Can not see in map

Postby guilleva » Tue Oct 09, 2007 5:51 pm

Hi Richie, Xmap needs the component linked from any menu, even if this menu is not showed in the frontpage. So, if you don't about the Itemid on your links, then you can create a new menu with a link to virtuemart component, and add it to your sitemap.
User avatar
guilleva
Administrator
Administrator
 
Posts: 1527
Joined: Wed Sep 12, 2007 3:10 am
Location: San José, Costa Rica

Re:VirtueMart Plugin - Can not see in map

Postby Richie » Wed Oct 10, 2007 12:30 am

Ah yes, that is all that was needed i needed to create a menu item to the component. The products are now showing up.

One new question -EasyFaq is not being indexed. I have a few cats/sections etc but it just shows the first menu link i have which is FAQ.

Maybe a new plugin for that? Not sure. Please let me know.
Thank you
Richie :)
Richie
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 3
Joined: Mon Oct 08, 2007 4:20 am

Re:VirtueMart Plugin - Can not see in map

Postby guilleva » Wed Oct 10, 2007 12:43 pm

Yes, you need a new plugin for that! Please make your request at the plugins forum on this site and I will do my best to release a plugin for that component.
User avatar
guilleva
Administrator
Administrator
 
Posts: 1527
Joined: Wed Sep 12, 2007 3:10 am
Location: San José, Costa Rica


Return to Plugins



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests