Jueves, 27 Noviembre 2014 02:54
beggarly

Xmap Link Plugin issues

Suggest/Comment/Post new extensions for Xmap!

Xmap Link Plugin issues

Postby Alejandro » Thu Feb 25, 2010 6:06 pm

Hello,

the first thing I like to say is that if you use sh404SEF (I have version 1.5.6) and this plugin you may get an error like this:
Fatal error: Cannot redeclare getMenuTitle() (previously declared in [...]

I just changed the name of the function in \administrator\components\com_xmap\classes\XmapAdmin.php to solve it.

Second, I have this problem: when I click on the Link button all I see in the tree of the popup window is the word "Home", no more, but my sitemap is OK. Any idea of what it could be?

Thank you!
Alejandro
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 3
Joined: Thu Feb 25, 2010 1:12 pm

Re: Xmap Link Plugin issues

Postby Alejandro » Fri Feb 26, 2010 5:58 pm

I have solve the issue removing the function htmlentities from
Code: Select all
echo "<node text=\"".htmlentities($node->name)."\"
(line 789)
like this:
Code: Select all
echo "<node text=\"".$node->name."\"

It works for me! Now I can use tildes in the menu names :D
Alejandro
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 3
Joined: Thu Feb 25, 2010 1:12 pm

Re: Xmap Link Plugin issues

Postby baijianpeng » Sun Apr 11, 2010 5:34 am

Alejandro wrote:I have solve the issue removing the function htmlentities from


I also have the same problem of the link plugin, it only show me the Home entry and my menuname, no other links at all.

I find the code you mentioned in the file /administrator/components/com_xmap/admin.xmap.html.php and modified it as you mentioned above, but my Xmap link plugin still show me the empty dialog.

What shall I do to fix this?

Thanks.
JoomlaGate - Chinese Joomla! Users\' Portal

http://www.joomlagate.com
User avatar
baijianpeng
Junior Boarder
Junior Boarder
 
Posts: 27
Joined: Thu Nov 08, 2007 2:24 pm


Return to Plugins



Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 1 guest