Jueves, 18 Diciembre 2014 13:27
beggarly

xmap and google

An open forum for opinions and general questions

Re: xmap and google

Postby boonchunt » Mon Aug 31, 2009 10:02 am

I also have the problem for both Xmap and Google.

My Xmap generated doesn't look the same as what I have for my previous version. When I copy and paste the link to browser : http://www.xxxxxxx.com/index.php?option ... 1&view=xml


It redirect to http://www.xxxxxxx.com/component/option ... /view,xml/

and nothing show on the page by using Safari (A blank Page).

But for Firefox (Mac) It shows the following error:
XML Parsing Error: junk after document element
Location: http://www.xxxxxxx.com/component/option ... /view,xml/
Line Number 587, Column 1:<script type="text/javascript">
^


I use SH404SEF for my Virtuemart Store.

And I've problem submitting it to Google because of this. Help!
Last edited by boonchunt on Mon Aug 31, 2009 10:36 am, edited 1 time in total.
boonchunt
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 2
Joined: Mon Aug 31, 2009 9:54 am

Re: xmap and google

Postby boonchunt » Mon Aug 31, 2009 10:16 am

Ok, Solved it.

It conflicts with another Plugin called : ARTIO Google Analytics Tracking Plugin.

Disable it and solve the problem. I guess I've to use another Google Analytics Tracking tools.
boonchunt
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 2
Joined: Mon Aug 31, 2009 9:54 am

Re: xmap and google

Postby ervik » Fri Sep 18, 2009 5:59 am

MY ISSUE is still unresolved. Please could anybody help out, if not the authorn, becuase his been SILENT, maybe somebody else...?
ervik
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 16
Joined: Thu Aug 20, 2009 11:04 am

Re: xmap and google

Postby chiching » Wed Jun 15, 2011 8:31 am

We will arrange you to get acquainted with our beautiful elegant agents in NY. Our female entertainers are not only professional and beautiful. They also come from many different backgrounds. They are happy and fun to be accompanying with, let our agents
chiching
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 1
Joined: Wed Jun 15, 2011 8:27 am

Re: xmap and google

Postby bantayso » Thu Jul 04, 2013 1:25 pm

Which version of Xmap are you using? There is a PHP warning appearing in the sitemap. bantayso And when I submit it to google, I get errors... and I have no clue why!
bantayso
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 1
Joined: Thu Jul 04, 2013 1:00 pm

Previous

Return to General



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron