Sábado, 01 Noviembre 2014 03:22
beggarly

Error JLanguage::getBackwardLang()

An open forum for opinions and general questions

Error JLanguage::getBackwardLang()

Postby Lindil » Tue Feb 05, 2013 9:15 pm

Hi to all,

I'm not sure if it is a BUG so i post it here :)
I installed XAMP 2.3.2 on two different Systems an get always the same error

Code: Select all
Fatal error: Call to undefined method JLanguage::getBackwardLang() in /administrator/components/com_xmap/admin.xmap.php on line 25


The Joomla Version is Joomla! 2.5.9 and the Backend is/was in german i changed
it to english but it makes no different i get the same error. Does somebody have
the same error or better have a solution for me ;)

Regards Lindil
Lindil
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 1
Joined: Tue Feb 05, 2013 9:06 pm

Re: Error JLanguage::getBackwardLang()

Postby LTCreations » Thu Feb 21, 2013 8:45 pm

Yes! I have the same issue with a fresh install of Xmap.
I've tried to comment out the language call line - 25 - and found new errors saying that Xmap settings have not been created. I clicked on the link in that error, but it failed creating the settings in the db as it said it would provide.

I'm baffled! I can't find an older version and I can't install the new....sigh...
LTCreations
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 7
Joined: Sat Jul 28, 2012 6:11 pm

Re: Error JLanguage::getBackwardLang()

Postby LTCreations » Thu Feb 21, 2013 9:09 pm

I found the answer!

Further investigation led me to another post here in Vargas.
Somewhere in this site is yet another post that states you "must" ensure to uninstall all the plugins before attempting to install or update/upgrade.

Perform the following:
Extensions > Extension Manager > Manage
Filter > Select Type > Plugin
In the list, select 1 of the Xmap plugins and uninstall - repeat for every Xmap plugin, one-by-one.

After all of the plugins are uninstalled, change the "Filter" back to the default, "Select Type", so that all extensions show. If you see anything related to Xmap, uninstall.

Refresh, clear cache, then install Xmap pkg_xmap-2.3.2.zip

This should fix all errors and issues, get you back running with no problems again.
LTCreations
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 7
Joined: Sat Jul 28, 2012 6:11 pm


Return to General



Who is online

Users browsing this forum: Exabot [Bot], Google [Bot] and 1 guest

cron