Miércoles, 01 Octubre 2014 04:03
beggarly

New category doesn't showed on XMap :-?

An open forum for opinions and general questions

New category doesn't showed on XMap :-?

Postby fran » Thu Mar 20, 2008 1:52 pm

Hi there,

I've a new problem with xmap component. I'm using 1.0.4 version of the Xmap component on Joomla 1.0.13, and also sh404sef 1.3.1.

I've created a new Category "Sidra":

http://lacuruxa.es/Productos-asturianos-tradicionales/Sidra-asturiana/

Under the Section "Productos":

http://lacuruxa.es/Productos-asturianos-tradicionales/

Although the other category in that same section, "Quesos Asturianos", and its contents all well showed on the sitemap, the "Sidra" category and its contents -just one article at this time- seems to be ignored in both, html and xml versions of sitemap:

http://lacuruxa.es/sitemap.html
http://lacuruxa.es/sitemap.xml

I've even deleted the category and its contents to recreate them again, but the problem persists.

Any ideas?

TIA.
Last edited by fran on Thu Jan 01, 1970 12:00 am, edited 65535 times in total.
Reason: 1
fran
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 12
Joined: Fri Jan 04, 2008 2:24 pm

Re:New category doesn't showed on XMap :-?

Postby guilleva » Thu Mar 20, 2008 5:04 pm

Hi, if you are using the cache feature on your sitemap, please try cleaning the cache and then try again.
User avatar
guilleva
Administrator
Administrator
 
Posts: 1527
Joined: Wed Sep 12, 2007 3:10 am
Location: San José, Costa Rica

Re:New category doesn't showed on XMap :-?

Postby fran » Thu Mar 20, 2008 11:38 pm

Hello,

Thanks for your fast answer. This is a bit weird: I've the cache feature disabled, but I tried to clean it anyway and it worked!!! :-? May be it's caching even with the cache disabled? Anyway it worked, so I'm happy! :-)

Thanks!
fran
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 12
Joined: Fri Jan 04, 2008 2:24 pm


Return to General



Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot] and 2 guests