Sábado, 20 Diciembre 2014 03:00
beggarly

Xmap with content plugin + Joomla with SEO = wrong links

Report Xmap bugs on this forum.

Xmap with content plugin + Joomla with SEO = wrong links

Postby albert8675 » Wed Oct 09, 2013 9:32 am

OS/Platform/Software installed:
FreeBSD 9.2
MySQL 5.6.14
Apache 2.2.25
PHP 5.4.20
Xmap 2.3.3
Joomla 3.1.5

Problem:
When turning on the built in SEO function from Joomla, all the links expanded from Category Blog using Content Plugin become invalid with "/component/content/article" generated between http://www.somedomain.com and /correct/link/to/article?Itemid=xxxx where xxxx is the Menu Item ID of the sitemap created by Xmap

Remarks:
All other links from all other menus are fine

Expected fix:
Remove /component/content/article and ?Itemid=xxxx
albert8675
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 1
Joined: Wed Oct 09, 2013 9:16 am

Re: Xmap with content plugin + Joomla with SEO = wrong links

Postby chilly_bang » Fri Oct 25, 2013 8:58 am

Joomla lesson number 1, free of charge ;)

it isn't a bug, its a feature (of Joomla). if you haven't create menu points to your links, so the links will look like component/content/... After your create menu entries for this links (create menu, add menu entries, but don't publish the menu module - it will make your menu unvisible, only for purposes of links look controlling), you will can fully control, how links are.
chilly_bang
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 12
Joined: Wed Mar 25, 2009 6:27 pm


Return to Bugs



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron