Domingo, 26 Octubre 2014 01:56
beggarly

Bad "hr" line in xml file

Report Xmap bugs on this forum.

Bad "hr" line in xml file

Postby fastmax » Tue Oct 23, 2012 3:14 pm

hi, I have a problem but first I want to point out that if I use xMAP with a standard menu (main) everything is ok.
My issue is:
When you create a xmap and check a menu that contains links about VehicleManager component, the generated XML file contains a bad line with a "hr" tag causing the refusal by google webmaster tools. I do not understand where this line is created and then I can not find the solution to remove it.
This is part of the xml file:

Code: Select all
<urlset xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns="http://www.sitemaps.org/schemas/sitemap/0.9" xsi:schemaLocation="http://www.sitemaps.org/schemas/sitemap/0.9 http://www.sitemaps.org/schemas/sitemap/0.9/sitemap.xsd">
<url>
<loc>http://www.gocar.it/VehicleManager.html</loc>
<uid>itemid281</uid>
<itemid>281</itemid>
<changefreq>weekly</changefreq>
<priority>0.5</priority>
</url>
<hr style="width:50%; color: #555;background-color:#555;border:0px none;height:1px;clear:both;"/>
<url>.........
fastmax
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 4
Joined: Tue Oct 23, 2012 2:54 pm

Re: Bad "hr" line in xml file

Postby Greg » Tue Oct 23, 2012 5:28 pm

Hi,

just to know, have you the "beautify xml" set to "on" or "off" ?
Joomla 1.5.22 / 2.5.7 | VM 2.0.12b | Xmap 1.2.14 / 2.3.0 | PHP5.3.17
Greg
Senior Boarder
Senior Boarder
 
Posts: 50
Joined: Sun Sep 16, 2007 7:42 pm

Re: Bad "hr" line in xml file

Postby fastmax » Thu Oct 25, 2012 11:20 am

Is set to "off"
fastmax
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 4
Joined: Tue Oct 23, 2012 2:54 pm

Re: Bad "hr" line in xml file

Postby guilleva » Sat Oct 27, 2012 5:37 am

Hi,

That seems to be a problem with the extension for VehicleManager that you are using. Go to the site you downloaded it and check if there is a newer version, if not, then contact the developers for that extension about this issue.

Regards,

Guillermo
User avatar
guilleva
Administrator
Administrator
 
Posts: 1527
Joined: Wed Sep 12, 2007 3:10 am
Location: San José, Costa Rica

Re: Bad "hr" line in xml file

Postby fastmax » Mon Oct 29, 2012 3:43 pm

ok, thanks a lot.
fastmax
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 4
Joined: Tue Oct 23, 2012 2:54 pm


Return to Bugs



Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest

cron