Jueves, 21 Agosto 2014 14:07
beggarly

XMap Joomla 3 won't create xmap

Report Xmap bugs on this forum.

Re: XMap Joomla 3 won't create xmap

Postby mhehm » Wed Mar 06, 2013 7:16 pm

test this :
http://joomla.vargas.co.cr/en/forum?task=viewtopic&f=2&t=4463&sid=13040504650cdea20a4db6a06e8f4cd9
User avatar
mhehm
Senior Boarder
Senior Boarder
 
Posts: 71
Joined: Sun Jan 20, 2013 1:22 pm
Location: Iran

Re: XMap Joomla 3 won't create xmap

Postby siway » Tue Mar 19, 2013 10:39 am

Hi everyone,
I had the same problem anfd for me the problem was with Akeeba.

I Solved it with this solution :

- Desactivation of all akeeba plugins while creating the sitemaps
- Re-enabling it all after sitemap creation

As I do not create sitemaps every days, it worked for me.

Nicolas, SiWay
siway
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 1
Joined: Tue Mar 19, 2013 10:20 am

Re: XMap Joomla 3 won't create xmap

Postby patty » Mon Mar 25, 2013 4:45 pm

HI,
did anyone discover a fix for this?
I have lastest Joomla 3 and Xmap installed and nothing happens when I try to create a new sitemap.
Any help much appreciated.

I tried the akeeba deactivate thing plus other suggestions in other threads but no help for me.

Thanks
Pat

UPDATE:

The beta2.3.3 has now worked for me.
Thank you!!
patty
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 1
Joined: Mon Mar 25, 2013 4:44 pm

Re: XMap Joomla 3 won't create xmap

Postby duanemitchell » Tue Mar 26, 2013 2:00 am

Hello,

Having this problem also with Joomla 3.0.3. I have two sites. I think my issue is with sh404SEF. On the first site I installed sh404SEF and then Xmap. I got the problem where clicking "New" in Xmap did nothing. On the second site I installed Xmap first and it worked. Then I installed sh404SEF and it didn't work.

I also have Admin Tools, Akeeba Backup, and JCE Editor installed on both.

I think I'll try installing the beta version.

Duane Mitchell
User avatar
duanemitchell
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 5
Joined: Wed Jul 13, 2011 1:13 pm
Location: Boston, MA USA

Re: XMap Joomla 3 won't create xmap

Postby duanemitchell » Tue Mar 26, 2013 2:13 am

Hello,

Using the beta version 2.3.3 fixed my problem of no response when clicking the "New" button to create a sitemap on both my sites.

Thank you.

Duane Mitchell
User avatar
duanemitchell
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 5
Joined: Wed Jul 13, 2011 1:13 pm
Location: Boston, MA USA

Re: XMap Joomla 3 won't create xmap

Postby Kikokeko » Wed Mar 27, 2013 2:43 am

mhehm wrote:test this :
http://joomla.vargas.co.cr/en/forum?task=viewtopic&f=2&t=4463&sid=13040504650cdea20a4db6a06e8f4cd9


:mrgreen: Thank you!
Kikokeko
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 1
Joined: Wed Mar 27, 2013 2:42 am

Re: XMap Joomla 3 won't create xmap

Postby dbelgard » Tue Apr 09, 2013 4:58 am

I am having the same problem. It started after I installed K2. Could that cause a conflict?

I cant get rid of K2 - but I would like to use XMap...
dbelgard
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 3
Joined: Tue Apr 09, 2013 4:58 am

Re: XMap Joomla 3 won't create xmap

Postby Wilma » Tue Aug 27, 2013 5:48 pm

I'm running xmap 2.3.3 on Joomla 3.0 on MS Vista with IE9. I see all the xmap plugins I might ever want, and I enabled the ones appropriate. I see no xmap module. I see the component for xmap, and I made a new item. I don't know how to connect with any menu or how to get it to show up on my website. I don't understand. I think I need a module. I've uploaded the package twice. Please help. :?
Wilma
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 1
Joined: Tue Aug 27, 2013 5:41 pm

Previous

Return to Bugs



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests