Viernes, 18 Abril 2014 10:51
beggarly

Xmap not working... what I am doing wrong?

An open forum for opinions and general questions

Xmap not working... what I am doing wrong?

Postby jsalvador4 » Wed Feb 27, 2013 12:11 pm

I am using joomla 3.0 and I just downladed and installed xmap without any error notification, using the extension manager functionality. When I go to components->Xmap it appears an empty list. If I click the green button upside the web is trying to make something but nothing occurs, resulting in the same page. What I'm doing wron?

PD: I have the extension plugin activated.
jsalvador4
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 1
Joined: Wed Feb 27, 2013 12:06 pm

Re: Xmap not working... what I am doing wrong?

Postby deepbend » Fri Mar 22, 2013 7:41 pm

Yes the same, there is no paramiters on the right hand side when setting up in the back end. I am sure it works OK in 2.5 but whoops I don't think it works in Joomla 3. Can designers sort this out please. Or tell me what I am doing wrong? Have followed instructions but alas as stated where there should be the normal settings form on the right hand side there is none. There is however 4 little links just at the top where you put the title in. Clicking on these alters the browser nav bar but don't actially do anything.
I get the page to display and I get my title "Site Map" to display but there is no content?
I wonder why it cannot be a standard feature in Joomla?

Failing this can someone please tell me a site map that actuly works in Joomla 3. Cause non I have tried do!
deepbend
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 1
Joined: Fri Mar 22, 2013 7:31 pm

Re: Xmap not working... what I am doing wrong?

Postby lordkung » Mon Mar 25, 2013 3:47 pm

Sorry to hear,
There's no tech support in this forum whatsoever. I have an open question with almost 40 views and no answer for days.
We are on our own with this component.
lordkung
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 3
Joined: Thu Mar 21, 2013 4:34 pm

Re: Xmap not working... what I am doing wrong?

Postby mhehm » Sun Mar 31, 2013 9:32 am

test this:
http://joomla.vargas.co.cr/en/forum?task=viewtopic&f=2&t=4463
User avatar
mhehm
Senior Boarder
Senior Boarder
 
Posts: 71
Joined: Sun Jan 20, 2013 1:22 pm
Location: Iran


Return to General



Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] and 3 guests