Miércoles, 17 Septiembre 2014 07:37
beggarly

Joomla 3.1.1/Kunena 3.0 bug ?

Report Xmap bugs on this forum.

Joomla 3.1.1/Kunena 3.0 bug ?

Postby Luigi_B » Sat Jun 01, 2013 8:12 am

Hi et thanks for the Xmap plugin and all the work done here.

Under Joomla 3.1.1/Kunena 3.0 when activating the kunena menu in Xmap, I get this error message :

Fatal error: Call to undefined method JUser::authorisedLevels() in .../www/plugins/xmap/com_kunena/com_kunena.php on line 96


The line is the following one :

Code: Select all
$params['groups'] = implode(',', $user->authorisedLevels());


Thx if anyone can help !
Luigi_B
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 4
Joined: Sat Jun 01, 2013 8:05 am

Re: Joomla 3.1.1/Kunena 3.0 bug ?

Postby mhehm » Tue Jun 11, 2013 2:16 pm

Hi,
I fixed kunena plugin compatibility with kunena 3 and joomla 3.1.1
Xmap Kunena Plugin 3.0.0
Attachments
plg_com_kunena_3.0.0.zip
Xmap Kunena Plugin 3.0.0
(9.46 KiB) Downloaded 870 times
User avatar
mhehm
Senior Boarder
Senior Boarder
 
Posts: 71
Joined: Sun Jan 20, 2013 1:22 pm
Location: Iran

Re: Joomla 3.1.1/Kunena 3.0 bug ?

Postby chula » Sat Jun 15, 2013 1:50 pm

Mhehm, thank you very much for your effort, jet this plugin not working for me either.

I hope we will find solution since it is very important to me. If we can contribute somehow (testing etc.) please let me know.
chula
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 2
Joined: Tue Jun 04, 2013 2:46 pm

Re: Joomla 3.1.1/Kunena 3.0 bug ?

Postby Luigi_B » Mon Jun 17, 2013 11:02 pm

Thx a lot mhehm. Works perfectly fine now. ;)
Luigi_B
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 4
Joined: Sat Jun 01, 2013 8:05 am

Re: Joomla 3.1.1/Kunena 3.0 bug ?

Postby Luigi_B » Tue Jun 18, 2013 9:21 pm

Hmm...

Display works perfectly fine but the link for each topic doesn't work :"/list" is added to the adress, which leads to a "Denied access".

Sorry... :oops:
Luigi_B
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 4
Joined: Sat Jun 01, 2013 8:05 am

Re: Joomla 3.1.1/Kunena 3.0 bug ?

Postby Bruceoz » Thu Jun 20, 2013 7:46 am

Yep same problem with the /list being added. Works ok if SEF turned off, but not something I want to do.
Bruceoz
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 3
Joined: Thu Jun 20, 2013 7:45 am

Re: Joomla 3.1.1/Kunena 3.0 bug ?

Postby Bruceoz » Thu Jun 20, 2013 2:03 pm

Looking around I don't think this is a bug in XMAP. There is a long discussion about the issue in the Kunena forum .... see http://www.kunena.org/forum/K-2-0-General-Questions/124890-sometimes-users-get-you-do-not-have-permissions-to-access-this-page? Even if you type the URL directly, Kunena seems to add the /list, not XMAP.
Bruceoz
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 3
Joined: Thu Jun 20, 2013 7:45 am

Re: Joomla 3.1.1/Kunena 3.0 bug ?

Postby Bruceoz » Fri Jun 21, 2013 6:41 am

Ends up it is a bug with XMAP. Replace the two files in /plugins/xmap/com_kunena with the two files in the zip package. Make sure you keep the original files in case of any error.
Attachments
changed objects.zip
(4.7 KiB) Downloaded 682 times
Bruceoz
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 3
Joined: Thu Jun 20, 2013 7:45 am

Re: Joomla 3.1.1/Kunena 3.0 bug ?

Postby Luigi_B » Fri Jun 21, 2013 5:47 pm

Thx Bruceoz links work at last... but I get strange display results.
Luigi_B
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 4
Joined: Sat Jun 01, 2013 8:05 am

Re: Joomla 3.1.1/Kunena 3.0 bug ?

Postby motor2011 » Sat Aug 17, 2013 6:18 pm

ok , i found the solution how to create sitemap with xmap for kunena 3.0 ... First you need to install plg_com_kunena 3.0 from mhehm ( http://joomla.vargas.co.cr/en/forum?task=download.file&id=536)... Thank you need to create kunena menu like this on photo
Image

menu item type of first item menu is kunena menu - home. Look at photo

Image

Importrant is that you need to include category menus as parent items ..like on photo 1 .. then you will get sitemap with all kunena categorys and topics with working urls !

Only problem for me is that xmap is not recording all pages in topic .. It record only 1 page !

Any solution ? Thanks
motor2011
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Posts: 2
Joined: Sat Aug 17, 2013 6:03 pm


Return to Bugs



Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest